Neler Yeni

Eve hangi interneti bağlatmalıyım

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Öncelikle yeni taşındık ev sahibi ethernet prizinin üstüne alçı doldurmuş onu açtırdım fakat elektrikçi kabloyu açıp gitti gelenler kablo takıp modeminize bağlar dedi bu yüzden bunu da yapacak servisi olması lazım. Net speed 60mpbps veriyor eve, Türk Telekom 100mbps veriyoruz dedi. Ben öğrenciyim okul bitince eve geri döneceğim Türk Telekom 15 ay taahhüt yapıyor ama türk net taahhütsüz ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Öztürk
Millenicom a bak tahütsüz uygun fiyatları oluyor bende öğrenciyim ve onu bağlattım.

yusuf34

80+ Silver
Öncelikle yeni taşındık ev sahibi ethernet prizinin üstüne alçı doldurmuş onu açtırdım fakat elektrikçi kabloyu açıp gitti gelenler kablo takıp modeminize bağlar dedi bu yüzden bunu da yapacak servisi olması lazım. Net speed 60mpbps veriyor eve, Türk Telekom 100mbps veriyoruz dedi. Ben öğrenciyim okul bitince eve geri döneceğim Türk Telekom 15 ay taahhüt yapıyor ama türk net taahhütsüz ne önerirsiniz?
turlnette deli gibi pingin olur 100mbps inde hepsini alamazsın bence kaliteli olmuyor üstelik şuanki fiyatları pahalı turktelekomun

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yusuf34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Öztürk
Millenicom aracı gibi hangi altyapın varsa ona göre İnternet veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha soracağım internetten yaptığım başvuru onaylandıktan sonra direkt halloluyor mu servis evime kurmaya mı geliyor
Şöyle evrak kısımları bittiğinde kurulum seçersen para karşılığı gelip kablodur vs. Yapıp modemini kurup gidiyorlar.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şöyle evrak kısımları bittiğinde kurulum seçersen para karşılığı gelip kablodur vs. Yapıp modemini kurup gidiyor

Şöyle evrak kısımları bittiğinde kurulum seçersen para karşılığı gelip kablodur vs. Yapıp modemini kurup gidiyorlar.
Ben millenicom da alt yapı sorgulatıyorım sadece Türk telekom çıkıyor

yusuf34

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,969
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618