Bu adamın konularına güvenmeyen tek ben değilimdir umarım.Arkadaşlar Gündüz Uyandım Akşam Aslında Ses Duymuştum bir şey Olmaz Diye Kalkmadım Evde Kedi Vardı O Birşeyleri Düşürdü Sandım Gerçeği Gündüz Fark Ettim Eve Hırsız Girmiş 11 Yıl Bekleyerek Alınan Bilgisayarımı Çalmışlar
-Hepinizi Seviyorum Kendinize İyi Bakın 2021
Kapıları Kilitleyin Yoksa Gerçekten Kolay Açılan Birşeymiş Kapı
Aynen aynen oyun kastığı için sana hediye ettiler. 10 FPS ile e-sporcu olmuş ve takımı 3090 hediye ediyor, brawl stars falan mı bu?Kanka takım hediye etmişdi oyun kastığı benimde performansımın düştüğü için
Geçmiş olsunArkadaşlar Gündüz Uyandım Akşam Aslında Ses Duymuştum bir şey Olmaz Diye Kalkmadım Evde Kedi Vardı O Birşeyleri Düşürdü Sandım Gerçeği Gündüz Fark Ettim Eve Hırsız Girmiş 11 Yıl Bekleyerek Alınan Bilgisayarımı Çalmışlar
Bi polise başvur geçmiş olsunArkadaşlar Gündüz Uyandım Akşam Aslında Ses Duymuştum bir şey Olmaz Diye Kalkmadım Evde Kedi Vardı O Birşeyleri Düşürdü Sandım Gerçeği Gündüz Fark Ettim Eve Hırsız Girmiş 11 Yıl Bekleyerek Alınan Bilgisayarımı Çalmışlar
İlgi çekmek için yaptığın ne kadar da belli, umarım ban yersin de bu forumda saçma sapan işler yapılmaz.Arkadaşlar Gündüz Uyandım Akşam Aslında Ses Duymuştum bir şey Olmaz Diye Kalkmadım Evde Kedi Vardı O Birşeyleri Düşürdü Sandım Gerçeği Gündüz Fark Ettim Eve Hırsız Girmiş 11 Yıl Bekleyerek Alınan Bilgisayarımı Çalmışlar
Troll velet gerçek değilGeçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.