Neler Yeni

Eve ikinci kedi alınır mı?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Annem bugün yolda gördüğü kediyi eve getirmiş yavru bir kedi ama bir tane evcil kedimiz daha var bizim sizce yavru kediyi eve almalı mıyız önceki kedi bize aşısı,tuvalet eğitim vesaire olarak geldi ama sokak kedileri hakkında pek fikrim yok görüşlerinizi alabilirim

jımalya

80+ Bronze
kedilerin tuvalet egitimi olmaz kumun ustune goturup koyarsin yapar oraya orasi onun wc si olur

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kedilerin tuvalet egitimi olmaz kumun ustune goturup koyarsin yapar oraya orasi onun wc si olur

Hocam evde zaten kedi kumu var bir de ikincisini mi alacağız? yoksa var olan kumu beraber mi kullanırlar

jımalya

80+ Bronze
Hocam evde zaten kedi kumu var bir de ikincisini mi alacağız? yoksa var olan kumu beraber mi kullanırlar
ikinci bir kab iyi olabilir birbirlerine alisirsalar sikinti yok tek kab da olur ama birbirlerini kabullenmezseler sen kimsin benim yaptigin yere yapiyon kavgasi olabilir

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
ikinci bir kab iyi olabilir birbirlerine alisirsalar sikinti yok tek kab da olur ama birbirlerini kabullenmezseler sen kimsin benim yaptigin yere yapiyon kavgasi olabilir

Anladım hocam forumda pek bir kişi yok galiba yarına konuyu hortlatırım

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
sokak kedisiyse üstünde birçok parazit barındırıyor eve almadan önce aşılarının yapılması gerek farklı tuvaletlere gitmeleri lazım dışkılarında da barındırıyorlar paraziti

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
2haftalik falanken aldım şuan 3.5 haftalık yavru dişi kedi bulduk diğer kedi 10aylik falandır . Büyük olan kucucgu boğmaya çalışıyor alistiramadim bır turlu

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Kum kapları ayrı olmalı, mümkünse ayrı odalarda olsun.
İki kediyi bir araya getirmeden, ortak eşyalar (battaniye, yastık vs) kullandırtmadan yavru kediyi veterinere götürün. İç dış parazit ve aşılarını vs takvime göre başlatırlar. Bu arada diğer kedi de geldiğinden beri veterinere gitmediyse bu hatalı olabilir, onu da götürüp aşı takvimini çıkartın, varsa takip edin. Bazı aşılar düzenli yapılır. Veteriner daha doğru ve kapsamlı bilgi verir.
Erişkin kedi yavru kediyi kabul etmeyebilir, zarar verebilir. Bunlar ihtimal, nasıl bir araya getireceğiniz ve alıştıracağınız konusunda veterinerden bilgi almalısınız.
Umarım yeni yuvası hayırlı olur, güzel anlaşırlar.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Kum kapları ayrı olmalı, mümkünse ayrı odalarda olsun.
İki kediyi bir araya getirmeden, ortak eşyalar (battaniye, yastık vs) kullandırtmadan yavru kediyi veterinere götürün. İç dış parazit ve aşılarını vs takvime göre başlatırlar. Bu arada diğer kedi de geldiğinden beri veterinere gitmediyse bu hatalı olabilir, onu da götürüp aşı takvimini çıkartın, varsa takip edin. Bazı aşılar düzenli yapılır. Veteriner daha doğru ve kapsamlı bilgi verir.
Erişkin kedi yavru kediyi kabul etmeyebilir, zarar verebilir. Bunlar ihtimal, nasıl bir araya getireceğiniz ve alıştıracağınız konusunda veterinerden bilgi almalısınız.
Umarım yeni yuvası hayırlı olur, güzel anlaşırlar.

Anladım hocam peki maliyeti ne kadar olur? veteriner masrafları vesaire.

majorw0w

80+ Silver
Kimi kedi çok kıskanç olur dikkat et. Veteriner hekim olarak söylüyorum. Bizim bir ablanın da kedisi var başka kedi görmeye dayanamıyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Kimi kedi çok kıskanç olur dikkat et. Veteriner hekim olarak söylüyorum. Bizim bir ablanın da kedisi var başka kedi görmeye dayanamıyor.

Bizim kedi sakin birisi ama yavru kediyi görünce sinirlendi tıslamaya falan başladı sabah olunca öncekine nazaran daha iyi ama bu veteniner fiyatları ne olacak acaba bilgisi olan yok mu?

majorw0w

80+ Silver
Bizim kedi sakin birisi ama yavru kediyi görünce sinirlendi tıslamaya falan başladı sabah olunca öncekine nazaran daha iyi ama bu veteniner fiyatları ne olacak acaba bilgisi olan yok mu?
Yıllık 2500 civarı denk geliyor hemen hemen aşı takvimine uyarsan

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Yıllık 2500 civarı denk geliyor hemen hemen aşı takvimine uyarsan

Hocam ailem kediyi bırakmamızı söyledi, geceleyin dışardan kedi sesi geliyormuş annesi olabilir. o yüzden bıraktık ve oradaki çocuklar annesi yavrusunu aradığını söyledi,böyle olması iyi oldu bir yandan. :) teşekkür ederim yardımcı olanlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom