Neler Yeni

Eve Yeni Internet Almak Istiyoruz

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Oncelikle merhabalar. Evde vodafone internet kullaniyoruz. Faturasi 260 tl gibi birsey ancak 25mbps hizi gecmiyor hatta 25 bile zor genelde 20mbps civarinda geziyor. Bu durumdan artik biktim hem ping yuksek hem oyun indirirken cok yavas. Bilgisayara oyun indirirken ayni odada telefondan video izleyemiyorum o kadar kotu. Birde duzenli olarak sakasiz 2-3 ayda bir bozuluyor servisi arayip gelmelerini beklememiz gerek servisin gelmesi ise 2-3 gunu buluyor. 2 yillik taahhut bitmisti ancak babam tekrar taahhut vermis ve o 2024 haziran-temmuz gibi bitecek. Artik eve yeni bir saglayicidan internet baglatmak istiyoruz. Oturdugumuz bolge max 75mbps destekliyor. 300 tl cok gecmeyecek ama 40-50mbps civari veren bir internet saglayicina gecmek istiyoruz. oneriniz var midir?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Vallahi ayni durumdan bende şikayetçiyim ayni paketi kullaniyoz babam benden habersiz ye ilemis bizim altyapı turktelekomun 75mbps destekliyor mahalleden genelde turk telekom kullanıyor one geçseydi diye dusunuyom 100mbps 490 kusur 12 taahhutlu

dostveviski

80+ Bronze
Netspeed şuan 100mbps fiber' e 281tl ödüyorum. Gerçi bu aralar 10-15mbpslere düşüyor hızım 1 haftadır düzenli olarak müşteri hizmetlerini arıyorum. Ama ilk zamanlar muhteşemdi. Ayrıca 6 ay sabit fiyat garantisi varmış. Abonelik alacaksan netspeed' ten 12 ay boyunca indirim için ref kodumu kullanabilirsin.
ref: D4UYZE

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Oncelikle merhabalar. Evde vodafone internet kullaniyoruz. Faturasi 260 TL gibi birsey ancak 25mbps hizi gecmiyor hatta 25 bile zor genelde 20mbps civarinda geziyor. Bu durumdan artik biktim hem ping yuksek hem oyun indirirken cok yavas. Bilgisayara oyun indirirken ayni odada telefondan video izleyemiyorum o kadar kotu. Birde duzenli olarak sakasiz 2-3 ayda bir bozuluyor servisi arayip gelmelerini beklememiz gerek servisin gelmesi ise 2-3 gunu buluyor. 2 yillik taahhut bitmisti ancak babam tekrar taahhut vermis ve o 2024 haziran-temmuz gibi bitecek. Artik eve yeni bir saglayicidan internet baglatmak istiyoruz. Oturdugumuz bolge max 75mbps destekliyor. 300 TL cok gecmeyecek ama 40-50mbps civari veren bir internet saglayicina gecmek istiyoruz. oneriniz var midir?
100 lira daha koyun Türknet alın reis

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

serkqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
serkan
Oncelikle merhabalar. Evde vodafone internet kullaniyoruz. Faturasi 260 TL gibi birsey ancak 25mbps hizi gecmiyor hatta 25 bile zor genelde 20mbps civarinda geziyor. Bu durumdan artik biktim hem ping yuksek hem oyun indirirken cok yavas. Bilgisayara oyun indirirken ayni odada telefondan video izleyemiyorum o kadar kotu. Birde duzenli olarak sakasiz 2-3 ayda bir bozuluyor servisi arayip gelmelerini beklememiz gerek servisin gelmesi ise 2-3 gunu buluyor. 2 yillik taahhut bitmisti ancak babam tekrar taahhut vermis ve o 2024 haziran-temmuz gibi bitecek. Artik eve yeni bir saglayicidan internet baglatmak istiyoruz. Oturdugumuz bolge max 75mbps destekliyor. 300 TL cok gecmeyecek ama 40-50mbps civari veren bir internet saglayicina gecmek istiyoruz. oneriniz var midir?
Turknet'e geçin. Benim babamda o kadar veremem diyordu şuan evde ki herkes memnun.

Top Bottom