Neler Yeni

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

Sizce Nasıl?

• Oy kullanan toplam üye
    32

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Everest markası bildiğiniz üzere gaming laptop çıkartmıştı üreticileri clevo idi ve everest one bilgisayarda çıkartıyor one bilgisayar ne derseniz monitörün içine kasadaki parçaları koyuyorlar monitör bir pc oluyor everest markasıda bunu yapmış üreticisi kim bilmiyorum ürün dış görünüş olarak iyi bence özellik konusunu bende çok bilmiyorum ama bu bilgisayar ofis işleri için yani oyun için değil iyi gibi duruyor ama bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler ürünün özelliklerine bakarak yorum yapalım lütfen üstünde yazana göre değil.

Alıntıyı görüntüle

Resimler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
alana hayırlı olsun ben tercih etmem ama pazarda yarış olması işimize gelir çıkarsın donanım arşivi inceler zaten

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Açıkçası bu fiyata benzer özelliklerde laptop alınır. Laptop ofis işleri için bence daha iyi. Taşınabilirlik açısından. Çünkü bu A-I-O bilgisayarlar herkesin altından kalkacağı iş değil. Hele Everest'in hiç değil.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Açıkçası bu fiyata benzer özelliklerde laptop alınır. Laptop ofis işleri için bence daha iyi. Taşınabilirlik açısından. Çünkü bu A-I-O bilgisayarlar herkesin altından kalkacağı iş değil. Hele Everest'in hiç değil.
Dediğim gibi markaya bakmak bence yanlış bunu zaten everest üretmiyor sadece özellikleri belirleyip ürettiriyor üretici firma kim onu bilmiyorum laptop kanadı'da var dediğiniz gibi

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
All In One eksikliğini hissettiğimiz dönemde güzel gibi duruyor.
Gerçek üreticisini bilmesem dahi illa ki standart bir kalitesi vardır diye düşünüyorum, fiyatını biraz tuzlu bulmadım değil açıkçası. Bence 4000-4500 TL arası olsaydı çok çok daha iyi olabilirdi ancak piyasada All In One alternatifi çok fazla olmadığı için yapacak bir şey yok. Kullanım amacı da zaten kurumsal-ofis olduğu için şirketlere vs. bu fiyat koymaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi markaya bakmak bence yanlış bunu zaten everest üretmiyor sadece özellikleri belirleyip ürettiriyor üretici firma kim onu bilmiyorum laptop kanadı'da var dediğiniz gibi
Şöyle bir bakış sunayım. Everest laptop üretti kime ürettirdi ? Clevo markasına. Peki Clevo iyi mi ? Kötü bir marka. Aynı şey bu konudaki PC için de geçerli.

Son düzenleme:

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
All In One eksikliğini hissettiğimiz dönemde güzel gibi duruyor.
Gerçek üreticisini bilmesem dahi illa ki standart bir kalitesi vardır diye düşünüyorum, fiyatını biraz tuzlu bulmadım değil açıkçası. Bence 4000-4500 TL arası olsaydı çok çok daha iyi olabilirdi ancak piyasada All In One alternatifi çok fazla olmadığı için yapacak bir şey yok. Kullanım amacı da zaten kurumsal-ofis olduğu için şirketlere vs. bu fiyat koymaz.
Haklısınız bazı sitelerde 8 bin tl bazılarında stok yok sanırım yeni olduğu için belki stoklar gelince sitelere fiyatı düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir bakış sunayım. Everest laptop üretti kime ürettirdi ? Clevo markasına. Peki Clevo iyi mi ? Çöp bir marka. Aynı şey bu konudaki PC için de geçerli.
Clevo bence çöp değil çoğu firmaya laptop üreten firma gigabayte monster casper ve daha bir çok firmaya bu firma laptop üretti bu pc'yi üreteni bilmiyoruz üreticiye bakmadan sadece pc'ye bakarak çöp demek yanlış olur bence.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haklısınız bazı sitelerde 8 bin TL bazılarında stok yok sanırım yeni olduğu için belki stoklar gelince sitelere fiyatı düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Clevo bence çöp değil çoğu firmaya laptop üreten firma gigabayte monster casper ve daha bir çok firmaya bu firma laptop üretti bu pc'yi üreteni bilmiyoruz üreticiye bakmadan sadece pc'ye bakarak çöp demek yanlış olur bence.
Monster ve Casper iyi markalar değil ki. Keşke iyi olsalardı.

Top Bottom