Neler Yeni

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

Sizce Nasıl?

• Oy kullanan toplam üye
    32

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Monster ve Casper iyi markalar değil ki. Keşke iyi olsalardı.
Modele göre değişiyor monster iyi bence her modeli değil ama bazı modelleri iyi bence gigabayte sanırım sizin için iyi bir marka gigabayte firmasının bazı modellerini clevo üretti

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Modele göre değişiyor monster iyi bence her modeli değil ama bazı modelleri iyi bence gigabayte sanırım sizin için iyi bir marka gigabayte firmasının bazı modellerini clevo üretti
Gigabyte'ın laptoplarını tanımıyorum o yüzden yorum yapmadım. Valla kardeşim bugüne kadar Monster hakkında 10 yorum okuduysam 8i kötü yorumdu.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Gigabyte'ın laptoplarını tanımıyorum o yüzden yorum yapmadım. Valla kardeşim bugüne kadar Monster hakkında 10 yorum okuduysam 8i kötü yorumdu.
Hmm ben çok bakmıyorum laptop piyasasına ama bence modele göre değişiyor iyi olup veya kötü olduğu bazı monster laptopları seviyorum

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Monster ve Casper iyi markalar değil ki. Keşke iyi olsalardı.
Hocam sırf Clevo'nun ürettiği ürünleri bu firmalar sunuyor diye çöp demek bence doğru değil. Şimdi Clevo'ya bu markalar fiyat teklifi sunuyor, F/p yapalım diyorlar ve fiyatı düşürmek için malzeme kalitesini kısıyorlar. Ancak bazı ürünleri cidden kaliteli, ne kadar para o kadar köfte mantığı. Ancak ülkemizde Clevo'nun ürünleri genelde giriş seviyesi, o yüzden giriş seviyesi bazında idare eder diyebileceğimiz ürünler.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam sırf Clevo'nun ürettiği ürünleri bu firmalar sunuyor diye çöp demek bence doğru değil. Şimdi Clevo'ya bu markalar fiyat teklifi sunuyor, F/p yapalım diyorlar ve fiyatı düşürmek için malzeme kalitesini kısıyorlar. Ancak bazı ürünleri cidden kaliteli, ne kadar para o kadar köfte mantığı. Ancak ülkemizde Clevo'nun ürünleri genelde giriş seviyesi, o yüzden giriş seviyesi bazında idare eder diyebileceğimiz ürünler.
Ben de onu diyorum. Sırf ucuz olsunlar diye malzeme kalitesinden kısabildiğine kısıyorlar. Bu yüzden ortaya kalitesiz ürünler çıkıyor. Dediğin gibi ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuz etin yahnisi de yenmiyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Besim Tibuk

80+ Gold
Hocam "One" değil "All In One" başlık yanlış gibi :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Zaten kötü. Markası Everest olan ne güzel olmuş ki?
Sana kızgın veya hahaha atıp tartışma başlatmak yerine tamam diyip seni bu düşünceyle baş başa bırakıyorum.

İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,969
Üyeler
166,126
Son üye
Taerky
Top Bottom