yaptım tşkbeyaz da kulananlar olabilir benim gibi rengini değiştir misin?
bu arada güzel inceleme eline sağlık.
hocam güzel rehber de değişik renklerde yazmayın gündüz modundayım kendimi renk körü gibi hissediyorumuzun süredir kullanmaktayım ürün çok güzel tasarımı rgb si (mükemmel).BANA GÖRE bence en iyi f/p ürün
-artıları
*rgb
*tasarim
*kablo
*dpı
*ürünün kablo ucunda soketli bir yapıya sahip bunun önemli olmadığını düşünebilirsiniz ama bence önemli. bu özelliği kullandığım baayaa bir mausta görmedim tek logitec in mausunda gördüm bence bu bir artı
*yazılım
*makro
*ve bence en önemli özelliği altındaki padler daha önce satın aldığım 100 ila 80 liarsı mauslarda altındaki padler tam anlamıyla rezaletti hiç kaymıyordu ve çok aşırı ses çıkarıyorlardı ama bu mausta kesinlikle öyle bir sorun yok çok arahat ve sessiz kayıyor mauspadde ve tahtada başka bir yuzeyde test etmedim
*2 yıl segment bilgisayar tarafından imzalı garantisi var
*6400 dpı
-eksileri
switch birazcık ağır !bakın birazcık!
başka eksisi yok =)
söyelmeyi unuttum ürünün fiyatı trednyolda su anda 89 lira
trendyoldaki görselde ürünün üzerinde rampage logosunu göriceksiniz ama öyle gelmiyor bunu başkalarıda yorumlarda söylemişti incelme videolarindada görmüştüm rampage logosunun olmadığını ama yinede logosu çok iyi bence sanırım everestin logosu
ürünün rgb sine değinelim birazcıkta ürünün 7 farkli modu var bunalrın arasında maustan geçiş yapabiliyorsunuz yazılım üzerindende nefes hızını ve rgb parlaklığını ayarlaya biliyorsunuz baya iyi
ürünün birkaçtane resmini atıcağım ama telefonum bozulduğu için eski telefonumdan çekiceğim ne yazıkki fotoğraf kalitesini hoş görün (bide flaşla çektiğim için rgb sini baya soluk göriceksiniz ama öyle değil rgb si çok iyi)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şimdide yazılım görsellerini göstermek isiyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ürününin linki en uygunu ve en güvenlisi
ürünün yazılımıEverest SGM-05 X-racer 7d Rgb 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Everest SGM-05 X-racer 7d Rgb 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Everest SM-G05 X-RACER Usb Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek
www.desteksegment.com