Neler Yeni

İnceleme Everest Sgm-05 X-racer 7d Rgb 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse inceleme

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
beyaz da kulananlar olabilir benim gibi rengini değiştir misin?
bu arada güzel inceleme eline sağlık.
yaptım tşk
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten kusura bakmayın yanlışlıkla gorellerin dosyalarını silmişim yeniden yükledim eğer bir hatam olursa söyleyin düzeltiyim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
uzun süredir kullanmaktayım ürün çok güzel tasarımı rgb si (mükemmel).BANA GÖRE bence en iyi f/p ürün
-artıları
*rgb
*tasarim
*kablo
*dpı
*ürünün kablo ucunda soketli bir yapıya sahip bunun önemli olmadığını düşünebilirsiniz ama bence önemli. bu özelliği kullandığım baayaa bir mausta görmedim tek logitec in mausunda gördüm bence bu bir artı
*yazılım
*makro
*ve bence en önemli özelliği altındaki padler daha önce satın aldığım 100 ila 80 liarsı mauslarda altındaki padler tam anlamıyla rezaletti hiç kaymıyordu ve çok aşırı ses çıkarıyorlardı ama bu mausta kesinlikle öyle bir sorun yok çok arahat ve sessiz kayıyor mauspadde ve tahtada başka bir yuzeyde test etmedim
*2 yıl segment bilgisayar tarafından imzalı garantisi var
*6400 dpı

-eksileri
switch birazcık ağır !bakın birazcık!
başka eksisi yok =)

söyelmeyi unuttum ürünün fiyatı trednyolda su anda 89 lira
trendyoldaki görselde ürünün üzerinde rampage logosunu göriceksiniz ama öyle gelmiyor bunu başkalarıda yorumlarda söylemişti incelme videolarindada görmüştüm rampage logosunun olmadığını ama yinede logosu çok iyi bence sanırım everestin logosu

ürünün rgb sine değinelim birazcıkta ürünün 7 farkli modu var bunalrın arasında maustan geçiş yapabiliyorsunuz yazılım üzerindende nefes hızını ve rgb parlaklığını ayarlaya biliyorsunuz baya iyi

ürünün birkaçtane resmini atıcağım ama telefonum bozulduğu için eski telefonumdan çekiceğim ne yazıkki fotoğraf kalitesini hoş görün (bide flaşla çektiğim için rgb sini baya soluk göriceksiniz ama öyle değil rgb si çok iyi)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şimdide yazılım görsellerini göstermek isiyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ürününin linki en uygunu ve en güvenlisi
ürünün yazılımı
hocam güzel rehber de değişik renklerde yazmayın gündüz modundayım kendimi renk körü gibi hissediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Emre Yeşilyurt
Arkadaşlar kesinlikle mouse'ı hiç önermiyorum masaüstünde bile ağır hareket ediyor hele oyunlarda bilgisayarı kırarsınız ofis mouse gibi bişey

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom