Evga Artik Ekran Karti Üretmeyecek

EVGA, ekran kartı dendiğinde en başlarda yer alırdı. Özellikle FTW3 serisi..

Piyasadan kimler kimler geçti, yapacak bir şey yok ama biraz üzüldüm, marka olarak başarılı ve özgündü.

Şirket küçülmeye gidiyor demek ki işler iyi değil 2 yıl içinde güncelleme almayıda kapatırlar, evga alanlar elden çıkarır

Şirket küçülmeye gidiyor demek ki işler iyi değil 2 yıl içinde güncelleme almayıda kapatırlar, evga alanlar elden çıkarır
EVGA firması öyle hemen küçülecek bir firma değil.

Haydaa çokta kaliteli yapıyorlardı :/

ekran kartı tarafını belki nzxt ye satarlar. nzxt anakart işine de girdi zaten.evganın gpu departmanını alırlarsa belki de evgadan bile iyi kartlar çıkarırlar.

Neden küçülmeye gittiklerine anlam veremiyorum. ftw3 serisiyle popülerler ama daha birçok a kalite parça üretiyorlar ülkemize gelmeyen. Kendine özgü tasarım çizgisi olan bir firmaydı. Farklılık değişiklik piyasada rekabet her zaman iyidir bayağı üzücü bir durum küçülmeye gidiyor oluşları. Lan ben 4000 serisi evga kart istiyordum 🥲

Evga Sc Mini gtx 1060 kullanıyom. Antik olucak Vay bee

Kim isterse artık üç katı fiyat çekerim. :D sjdhhxjs
İkinci el almıştım sorunsuz çıkıcaktı,kalite başka tabi. şuana kadar Kartı çok seviyom.

Evga'ya üzüldüm harbiden. Psu tarafta işleri büyütebilirler. Çok kaliteli güç kaynaklarıda var. Ama ateş pahası yahu. Bir yandan adamın eli varmıyor o kadar parayı versin. Gidip cazip fiyata idare edicek şeyler arıyoruz.

keşke amd ile anlaşsalar çok güzel ürünleri olan köklü firma yazık oldu amd teklif etse keşke partnerlik
AMD'ye pek yönelmiyorlar anladığım kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri