no-name
80+ Silver
Burası TürkiyeYıl 2022 gümrükte kalan ürün mü var
Kanka müşteri hizmetleri şuan bizim pek bilgimiz yok işler çok karışık diyip sıyrılıyor. Ha alırım denerim param biraz bekler o kadar yani150 eur üstü gönderiler ithalata giriyor, vergileri ödenerek geliyorsa bu üründe olduğu gibi senden dtyb yani vekalet benzeri bi evrak istiyolar. Daha önce çok alışveriş yaptıysan ticari kabul edilir döner, isim soyisim yanlış yazarsın döner, evrak temin etmezsin döner. bunlar alıcının hatası ama gümrük prosedüryle alakalı bi durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
vergileri dahil ₺19,321, vergisiz ₺16,374
150 eur üstü DDP yani vergileri ödenmemiş bir gönderi alırsanız o zaman çok masraflı olur, o vakit almayın. DDPyse rahat olabilirsiniz.
Bana güvenmeyin, DHL, FedEx, Ups gibi firmaların gümrük departmanları var işlemlerin nasıl yapıldığını anlatan, onları arayıp sorabilirsiniz.
param olsa direkt alırım da ben de yeni kart almıştımKanka müşteri hizmetleri şuan bizim pek bilgimiz yok işler çok karışık diyip sıyrılıyor. Ha alırım denerim param biraz bekler o kadar yani
h.o
sağol kank. al sata da gider kullanıma da. evga candır kaLp.
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullansağol kank. al sata da gider kullanıma da. evga candır kaLp.
çok sağolun fakat muhtemelen satarım 3070 noctua var vazgeçeceğimi sanmıyorumHayırlı olsun,iyi günlerde kullan
Aynen 500 tl olanı gördüm ama sizin aldığınız da iyi,istediğiniz fiyattan satarsınız umarım.bu arada 500tl farkla argb de var;
![]()
EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING Video Card, 12G-P5-3967-KR, 12GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate - Newegg.com
Buy EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING Video Card, 12G-P5-3967-KR, 12GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
çok sağolun fakat muhtemelen satarım 3070 noctua var vazgeçeceğimi sanmıyorum