🔥İndirim EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3- ₺19,321 Newegg

tabii ki. 3080ti iptal ettim 3090ti aldım kar marjı daha yüksek kalıyor diye.
pürüzler çıkacaktır ama sorun çıkacağını düşünmüyorum vergisi ödenen ürün sadece bunun için vekalet verilip firma sizin adınıza halledecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3090ti eklendi yine.
Risk aldığımıza değsin. 10-15 güne görüşmek üzere ..

Alıntıyı görüntüle
Tamamdir hocam haber bekliyor olacagim buradan yazarsaniz sevinirim

2 tane aldım sadece ayrı üyelikler. Neyse kökü gideceğine böyle kalsın sonucu ve teslim süresini merak ediyorum.

Habibi şükran
Hocam maşallah satın alımlarınızı hayranlıkla izledim

tabii ki. 3080ti iptal ettim 3090ti aldım kar marjı daha yüksek kalıyor diye.
pürüzler çıkacaktır ama sorun çıkacağını düşünmüyorum vergisi ödenen ürün sadece bunun için vekalet verilip firma sizin adınıza halledecektir.

3090ti eklendi yine.
Risk aldığımıza değsin. 10-15 güne görüşmek üzere ..

Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir ilan gördüm

Son düzenleme:
150 eur üstü gönderiler ithalata giriyor, vergileri ödenerek geliyorsa bu üründe olduğu gibi senden dtyb yani vekalet benzeri bi evrak istiyolar. Daha önce çok alışveriş yaptıysan ticari kabul edilir döner, isim soyisim yanlış yazarsın döner, evrak temin etmezsin döner. bunlar alıcının hatası ama gümrük prosedüryle alakalı bi durum değil.

vergileri dahil ₺19,321, vergisiz ₺16,374

150 eur üstü DDP yani vergileri ödenmemiş bir gönderi alırsanız o zaman çok masraflı olur, o vakit almayın. DDPyse rahat olabilirsiniz.

Bana güvenmeyin, DHL, FedEx, Ups gibi firmaların gümrük departmanları var işlemlerin nasıl yapıldığını anlatan, onları arayıp sorabilirsiniz.
Yuzde kaç vergi konmus' bak bi hesapla 'Yurt dışı sitelerden alışverişte ödenen vergide önemli bir değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemeyle birlikte, 1 Mayıs'tan itibaren Avrupa Birliği dışı ülkelerden kargoyla gelecek eşyanın gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkıyor. Kargo ile bireysel ithalatta 1500 Euro'luk limit ise 150 Euro olacak .14 Nis 2022''
Newegg amerikadan geliyor yuzde 30 vergi mi hesaplanmıs bak bakalım

Bu fiyatları tahminen Türkiye'de ne zaman görürüz?
Ben aldıktan sonra piyasayı düşüreyim
Hocam maşallah satın alımlarınızı hayranlıkla izledim

Şöyle bir ilan gördüm
her türlü altında kalıyor ve ekmek yedirir diye düşünüyorum. Gelene kadar şartlar ne olur risk. Çünkü kart fiyatları pamuk ipliğine bağlı.
Kartımda açık vardı boşta durmasın diye çektim hızlı satarım diye düşünüyorum.

3F39BBF3-DBC8-44D2-82B2-6F2703986593.png

Son düzenleme:
Ben aldıktan sonra piyasayı düşüreyim

her türlü altında kalıyor ve ekmek yedirir diye düşünüyorum. Gelene kadar şartlar ne olur risk. Çünkü kart fiyatları pamuk ipliğine bağlı.
Kartımda açık vardı boşta durmasın diye çektim hızlı satarım diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
İnşallah hızlı satarsınız hocam o kadar param olsa 1 tane net ben de alırdım hayırlı satışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih
Geri