Neler Yeni

Evga Supernova 850w G6 nasıldır?

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Dostlar Amazon Germany’den 1970 TL’ye sipariş geçtim. Ürün az kalmıştı o nedenle konu açmadan önce sipariş vermek durumunda kaldım. Hala iptal edebilme şansım var. İncelemeleri gayet olumlu. Ne dersiniz iyi bir tercih mi?

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Dostlar Amazon Germany’den 1970 TL’ye sipariş geçtim. Ürün az kalmıştı o nedenle konu açmadan önce sipariş vermek durumunda kaldım. Hala iptal edebilme şansım var. İncelemeleri gayet olumlu. Ne dersiniz iyi bir tercih mi?
Güzel baya uygun evga psu piyasasına tam olarak geçti galiba şimdi alınabilir.

Rookie Forumer

80+ Bronze
Gayet Güzel Bir Power Supply Hocam A Trier Yanlış Hatırlamıyorsam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Gayet iyi bir model. Hayırlı olsun.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
230VAC'de ani akim yuksek, 91A. PF dogrulamasi 230VAC'de daha yuksek olabilirdi biraz dusuk kalmis.

Bunlar harici guzel bir unite, Seasonic'in Focus platformunun biraz daha modifiye edilmis haliymis. Ani akiminin yuksek olduguna sasmamali malum ROG Strix de ayni platformu kullaniyordu ve 230VAC ani akimi yuksekti. 100A'yi asmadigi surece sorun degil ama ecük fazla geldi.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
230VAC'de ani akim yuksek, 91A. PF dogrulamasi 230VAC'de daha yuksek olabilirdi biraz dusuk kalmis.

Bunlar harici guzel bir unite, Seasonic'in Focus platformunun biraz daha modifiye edilmis haliymis. Ani akiminin yuksek olduguna sasmamali malum ROG Strix de ayni platformu kullaniyordu ve 230VAC ani akimi yuksekti. 100A'yi asmadigi surece sorun degil ama ecük fazla geldi.
Eyvallah hocam, o zaman siparişi bozmuyorum.

Top Bottom