Evet onu gördüm neden alınmaz coğu kisi cok iyi yorum yapmış o ürüneEVGA PSU'lar hakkinda bir konu gormeyeli uzun zaman olmustu.
Fiyati ne kadar? Eger N11'deki 1500 TL veya ona yakinsa alinmaz, bunu alirsin onun yerine:
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benimde PSU almaya niyetim var. Bu iyi midir yoksa biraz daha para verip full modüler PSU mu almak daha mantıklı?EVGA PSU'lar hakkinda bir konu gormeyeli uzun zaman olmustu.
Fiyati ne kadar? Eger N11'deki 1500 TL veya ona yakinsa alinmaz, bunu alirsin onun yerine:
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benimde PSU almaya niyetim var. Bu iyi midir yoksa biraz daha para verip full modüler PSU mu almak daha mantıklı?
Evet onu gördüm neden alınmaz coğu kisi cok iyi yorum yapmış o ürüne
Ürün bu:https://m.n11.com/urun/evga-superno...oduler-guc-kaynagi-2308691?magaza=bsteknoloji
Şİmdi farkettim. Bazıları yarı modüler oluyordu ondan sandım. Fiyat çok iyimiş.SS Cool Zero zaten tamamen modüler.
Fiyatının ürünü değil.
Core Reactor 650G stoktayken bile ondan daha kötü olmasına rağmen 200 TL kadar pahalıydı.
Birde bu evga nın Ga serisi var farkı ne acaba gt serisinden