Neler Yeni

Evim çok çabuk tozlanıyor. Yardım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
2 yıldır öğrenci evinde yaşıyorum 2+1 kardeşimle beraber. Ev çok çabuk kitleniyor tozlanıyor. Ben salonda takılıyorum gün boyu kardeşim kendi odasından çıkmaz. Her yeri süpürüyorum koltukların altını falanda ayrıntılı sonra siliyorum viledayla. Ama 3 gün sonra çorapsız evde dolaşırsam ayağımın altı kapkara oluyor kenarda köşede toz topları etrafta küçük kirler.
Aile evindeyken annem haftada bir süpürge yapardı anneme söylenirdik, ne gerek var her yer temiz diye gerçekten öyleydi temiz kalıyordu her yer. Şimdi öyle olması için 2 günde bir süpürge yapmam lazım. Neden böyle oluyor

Yasin Çınar

80+ Bronze
Hava temizleyici işinizi görebilir. Neden olduğu hakkında bir bilgim yok.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
2 yıldır öğrenci evinde yaşıyorum 2+1 kardeşimle beraber. Ev çok çabuk kitleniyor tozlanıyor. Ben salonda takılıyorum gün boyu kardeşim kendi odasından çıkmaz. Her yeri süpürüyorum koltukların altını falanda ayrıntılı sonra siliyorum viledayla. Ama 3 gün sonra çorapsız evde dolaşırsam ayağımın altı kapkara oluyor kenarda köşede toz topları etrafta küçük kirler.
Aile evindeyken annem haftada bir süpürge yapardı anneme söylenirdik, ne gerek var her yer temiz diye gerçekten öyleydi temiz kalıyordu her yer. Şimdi öyle olması için 2 günde bir süpürge yapmam lazım. Neden böyle oluyor
evin konumu ve camları kapıları sürekli açarsanız zaten toz olur

hopecrash

80+ Bronze
camlar sık ve uzun süre açık kalıyorsa çabuk tozlanması normal. evin 3 günde tozlanması normal bir durum.

Toz camdan gelebilir cam açma mümkün mertebe, onun harici halı, giysi vs bunlarda toz döker.. Mesela camdan aşağı bir kıyafeti çırp çıkan tozu görünce hayret edersin

Top Bottom