kasikciserhad
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Serhad Kaşıkcı
Evimden yaklaşık 130 metre ilerde mahalle sağlık ocağı var. Altyapı sorgulayınca benim bulunduğum caddede ve komşularımda altyapı bulunmuyorken, bir cadde ilerdeki sağlık ocağında ve içerisinde bulunduğu sitede bir evde alt yapı var olarak gözüküyor. 73mbps download, 8mbps upload alabiliyor ve VDSL 2 altyapısı var olarak gözüküyor. Dolabın yerini biliyorum evimden yaklaşık 110 metre uzakta. Ben evime kadar altyapı çektirmek istiyorum ama maliyeti ne kadar, nasıl başvurabilirim, kanalizasyondan kendi evime kadar çekemez miyim bunları bilmiyorum. Detaylı bir bilgisi olan veya tecrübe edinmiş kişiler yanıtlarsa çok mutlu olurum. Herkes 5-10 ms pingle oynarken benim 11700ms pingimin olması gerçekten aşırı saçma ve gerçekten çok can sıkıcı. Evimde altyapı olmadığı için, çatıdaki ufak bir çanak antenle internete bağlanıyorum ve hiç stabil bir bağlantı sağlayamıyorlar. 95 TL paket fiyatı vardı ve ona bile zam yapmışlar 120 TL olmuş. Ben bu fiyatı 12mbps download 2 mbps upload için ödemek istemiyorum. Altyapı gerçekten çok lazım. Bunu nasıl çektirebileceğimi öğrenmek detaylı bir şekilde konuşmak istiyorum. Var mı bir detaylı bilgisi olan?