Neler Yeni

Evimde altyapı yok ne yapmam gerek?

F1RKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan
Evimde altyapı yok çok fazla oyun oynayan birisiyim fakat evimde altyapı yok altyapının gelmesi allah bilir ne kadar sürer başka bir çözüm bulmam lazım sizce ne yapmalıyım,
superbox falan düşündüm ama ping değerleri çok kötü diyolar ne yapıcam bilmiyorum

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Evimde altyapı yok çok fazla oyun oynayan birisiyim fakat evimde altyapı yok altyapının gelmesi allah bilir ne kadar sürer başka bir çözüm bulmam lazım sizce ne yapmalıyım,
superbox falan düşündüm ama ping değerleri çok kötü diyolar ne yapıcam bilmiyorum
Ben mahallece imza toplayıp gitmiştim. 8Mbps kullanıyordum, yetmiyordu. Şuan çektiler 24Mbps kullanıyorum.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
üst komşu kullanıyordu superbox çok şikayet etti geldiler yeni farklı bir cihaz verdiler şimdi memnun

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
çözüm recep tayo çoksoyanın kıçına tekmeyi koyup 5g getirmek ping düşer o zaman. ülkenin başında 20 sene ben olsaydım fiber girmeyen ev kalmazdı. ronaldoya reklam parası olarak trilyon verip altyapı yapmadı türktelekom o günleri unutur muyum ben recep tayipte altyapı yapmazsanız kızarım dedi az bir şey ismarlandı çoksoyana ve altyapı yapmadan devam etti türktelekom
türkcell superbox veya vodafone redbox dan başka çözüm görünmüyor. sen de mahalleliyi topla şikayete git belki işe yarar.
dilekçe falan yazabilirsin türktelekoma hat çekmeleri için.
edit: küfür yok uygunsuz dil var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kaç mbps altyapı

şahin doğan

80+ Platinum
çözüm recep tayo çoksoyanın kıçına tekmeyi koyup 5g getirmek ping düşer o zaman. ülkenin başında 20 sene ben olsaydım fiber girmeyen ev kalmazdı. ronaldoya reklam parası olarak trilyon verip altyapı yapmadı türktelekom o günleri unutur muyum ben recep tayipte altyapı yapmazsanız kızarım dedi az bir şey ismarlandı çoksoyana ve altyapı yapmadan devam etti türktelekom
türkcell superbox veya vodafone redbox dan başka çözüm görünmüyor. sen de mahalleliyi topla şikayete git belki işe yarar.
dilekçe falan yazabilirsin türktelekoma hat çekmeleri için.
edit: küfür yok uygunsuz dil var
hop cimere şikayet edildin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,662
Üyeler
164,359
Son üye
ezioTR
Top Bottom