Neler Yeni

Evimde Çiş kokusu var, nerden geliyor olabilir

emir1903

80+
Selamlar, evde bir kedim var, nerdeyse 2 yaşında ve daha ksıırlaştırmadık. Şu an salonda inanılmaz bir sidik kokusu var ama kedimin işediği biryer yok, yada biz bulamadık. Her yere baktık ama göremedik. Acaba kediler işemeden de etrafa çiş kokusunu salabilirler mi? Yada neden kaynaklı olabilir.

emir1903

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koku tamamen salondan geliyor, geçen günlerde de bilgisayar kasamın önüne yapmıştı azcık. Ama bu sefer koku var bulamıyoruz nerden geldiğini

emir1903

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok arkadaşlar kesinlikle tuvaletten gelmiyor, kedim salona geldi 5 dakika sonra koku yayıldı

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
e kanka kuma yaptır veya altına bez tut.
Yoksa senin dediğin gibi her yer "sidik" olur 🤭

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Selamlar, evde bir kedim var, nerdeyse 2 yaşında ve daha ksıırlaştırmadık. Şu an salonda inanılmaz bir sidik kokusu var ama kedimin işediği biryer yok, yada biz bulamadık. Her yere baktık ama göremedik. Acaba kediler işemeden de etrafa çiş kokusunu salabilirler mi? Yada neden kaynaklı olabilir.
Duvarlara işer ve duvarlar çekmiş olabilir

HoYeon Jung

80+ Gold
Belki kendini temizlememiştir kedi. Sizlerden geliyor olmasın? Yanlış anlamayın, insanlık hali arada kaçırabiliyoruz 🤭
Kedinin poposunu koklayın, eğer kokuyorsa demek ki poposunu falan temizlemedi. Yattığı yerleri temizleyin.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
bende öyler düşündüm fenerle falan baktım da bulamadım ya. Acaba bu azgınlık dönemi falan olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

iştahı da kesilmişti biraz
Bilmem koltukların altına fln işemiştir belki başka bir koku almıştır fln kediler uzaylıdır çok ta sorgulamamak lazım

Top Bottom