Evinizde fiber altyapı yok hocam sadece VDSL ADSL ve FTTB (Fiber to the building) var ve maksimum 100 Mbps hız alabilirsiniz.Gök net den yaptığım sonuç
Alıntıyı görüntüle
Fttx v1 ne neden boş?
Fttx v2 ne aciklarmisiniz kısaca
Yani başvuru yaparsam gelme ihtimali varmi apartman yaşlılarla dolu benim dışımda kimse başvurmazEvinizde fiber altyapı yok hocam sadece VDSL ADSL ve FTTB (Fiber to the building) var ve maksimum 100 Mbps hız alabilirsiniz.
gelmez hocam büyük ihtimalleYani başvuru yaparsam gelme ihtimali varmi apartman yaşlılarla dolu benim dışımda kimse başvurmaz
Turknet 100 mbps son çare o zaman yapacak bisey yok:/gelmez hocam büyük ihtimalle
yani hocam işinize göre değişir ancak 100 mbps az buz bi hız değil ben dahil tr nin en az %70inin sahip olamadığı bir internetTurknet 100 mbs son çare o zaman yapacak bisey yok:/
100 mbps gösteriyor turkcelldeGörünürde yok ama Türkcell'in gponu olabilir belki.
Numarayı girdikten sonra adres girme kısmı çıkıyor. Anlamanın yollarından birisi de şu:Altyapı Sorgulama, Fiber Altyapı Sorgulama - Turkcell
Tek tıkla altyapını sorgulayarak fiber internet başvurunu oluşturabilirsin. Ücretsiz kurulum ve Online'a özel indirimli fiyatlardan faydalanmak için hemen tıkla!www.turkcell.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Bu kutudan var mı binanızda?
Anladım. Belki mahallenizde vardır ama binanıza çekilmediğinden de öyle görünüyor olabilir.100 mbps gösteriyor turkcellde