Hocam her sitede farklı gösteriyor netspeed 200mbps fiber diyor millenicom 100mbps diyor acaba 1000 kullanmak için Türk telekomdan mi almak gerekiyor eve fiber için gelen adamlar Türk telekom verir digerlerine vermez falan dedilerEvet öyle.
Comnet var bildiğim bur Telekom harici veren o hızı.Hocam her sitede farklı gösteriyor netspeed 200mbps fiber diyor millenicom 100mbps diyor acaba 1000 kullanmak için Türk telekomdan mi almak gerekiyor eve fiber için gelen adamlar Türk telekom verir digerlerine vermez falan dediler
farklı firmalarda türk telekom fiber altyapısından 1000 mbps veriyor tabi her firma tt fiber altyapısından 1000 mbps vermiyor onlar türk telekomdan al diye öyle söylemişler millenicom netbone tt fiber altyapısından 1000 mbps veriyor.Hocam her sitede farklı gösteriyor netspeed 200mbps fiber diyor millenicom 100mbps diyor acaba 1000 kullanmak için Türk telekomdan mi almak gerekiyor eve fiber için gelen adamlar Türk telekom verir digerlerine vermez falan dediler
Millenicom 100 gösteriyorfarklı firmalarda türk telekom fiber altyapısından 1000 mbps veriyor tabi her firma tt fiber altyapısından 1000 mbps vermiyor onlar türk telekomdan al diye öyle söylemişler millenicom netbone tt fiber altyapısından 1000 mbps veriyor.
Millenicom 100 gösteriyor
Hocam bu sanırım kendi altyapıları bende gördüm. Ama ben altyapi sorgulayınca 100mbps gösteriyor sıkıntı orda1000 mbps hocam.FiberMill 1000 Eviniz İçin | Millenicom
FiberMill 1000 kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve birkaç adımda kolayca başvuru yapmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
millenicomun kendi altyapısı yok hocam arayıp sorabilirsin tt fiber altyapsıından millenicom 1000 mbps veriyor.Hocam bu sanırım kendi altyapıları bende gördüm. Ama ben altyapi sorgulayınca 100mbps gösteriyor sıkıntı orda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende turk telekom altyapisi var
Hocam keşke bizim evin önunede koysalarBinanin önünde yolu biraz çizgi gibi delmişler turuncu siyah kablolar var açıkta binanin etrafına çekmişler bu fiber mi acaba
@Mehmet Yılmaz