Neler Yeni

Evinde 34 gündür su akmayan vatandaş ASAT binasını bastı.

Saintes Maries

80+ Bronze
Son düzenleme:

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Ne yapsa haklı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,759
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
turkıye yuzyılı ıcraat cart curt zoooooooooooort

Kara*

80+ Silver
Haklı. Bizim belediyede CHP'ye geçtiğinden beri ara ara su kesiliyor. MHP'de iken hiç yaşamamıştık. MHP iyidir demiyorum. Ama keşke Adana belediyelerini hep AKP alsa. Adamların belediyeciliği çok iyi.
Bizim burada işte her seçim gelmeden cillop gibi yolları, taşları, kaldırıp durmadan yeniletip ağır abilerini güzel karşılamaya çalışan küflü misafir gibi davranıyorlar. Ne güzel belediyecilik hangi parti olduğunu siz tahmin edersiniz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haklı. Bizim belediyede CHP'ye geçtiğinden beri ara ara su kesiliyor. MHP'de iken hiç yaşamamıştık. MHP iyidir demiyorum. Ama keşke Adana belediyelerini hep AKP alsa. Adamların belediyeciliği çok iyi.
Belediye işi Partiya bakmıyor işte kanka .
İnsanlar parti işi olarak bakıyor ama önemli olan yöneten adam cidden .
Bu arada bildiğim kadarı ile Antalya'da bu belediye çok bir şey yapmamış diye biliyorum ama yanlış da olabilir.
Adana ise en son gittiğimizde evet baya sık sık su kesiliyordu

KAANT10X

80+ Bronze
Bu arada bildiğim kadarı ile Antalya'da bu belediye çok bir şey yapmamış diye biliyorum ama yanlış da olabilir.
Menderes başkan zamanında oradaydım inanın altyapı çalışmaları, yol çalışmaları, sosyal hizmetler ve daha bir çok konuda çoğu buyuksehirden daha kaliteli bir il vardı. Menderes Türelin en büyük hatası aynı Melih Gökçek gibi son dönemlerinde gereksiz yatırımlar yapması oldu aynı zamanda uzun süreler İstanbul da bulundum rahmetli Kadir başkan da çok emek harcadı.
Ak parti belediyeciliği iyidi fakat bu belediyeleri bitiren de akp içinde ki art niyetli ekip oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica Eskişehir de Yılmaz başkan için de çoğu tanıdıklarım iyi şeyler söylüyordu yani aslında temelde partiden çok şahıslar önemli

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Menderes başkan zamanında oradaydım inanın altyapı çalışmaları, yol çalışmaları, sosyal hizmetler ve daha bir çok konuda çoğu buyuksehirden daha kaliteli bir il vardı. Menderes Türelin en büyük hatası aynı Melih Gökçek gibi son dönemlerinde gereksiz yatırımlar yapması oldu aynı zamanda uzun süreler İstanbul da bulundum rahmetli Kadir başkan da çok emek harcadı.
Ak parti belediyeciliği iyidi fakat bu belediyeleri bitiren de akp içinde ki art niyetli ekip oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica Eskişehir de Yılmaz başkan için de çoğu tanıdıklarım iyi şeyler söylüyordu yani aslında temelde partiden çok şahıslar önemli
gerçekten patizanlık belediyelerde halkın kaybetmesine yol açıyor.
En güzel bakıp en iyisi hangisi ise ona vermek lazım partiden ziyade gerçekten doğru dediniz.

Senin zeka
images - 2023-08-05T004804.231.jpeg

Top Bottom