Neler Yeni

Evinde 34 gündür su akmayan vatandaş ASAT binasını bastı.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
Haklı. Bizim belediyede CHP'ye geçtiğinden beri ara ara su kesiliyor. MHP'de iken hiç yaşamamıştık. MHP iyidir demiyorum. Ama keşke Adana belediyelerini hep AKP alsa. Adamların belediyeciliği çok iyi.
Bizim burda da CHP var Şevket Can suslu parke taşı dosettirdigi yerin üstüne gelir gelmez fayans dosettirdi her yağmurda en az 2/3 kişi garanti düşüyor bnde düştüm iyi mi? son kısımda 1/1.5 m kısımdan düşmedim ordan düşsem hastanelik olurdum

Zechion

80+ Silver
Haklı. Bizim belediyede CHP'ye geçtiğinden beri ara ara su kesiliyor. MHP'de iken hiç yaşamamıştık. MHP iyidir demiyorum. Ama keşke Adana belediyelerini hep AKP alsa. Adamların belediyeciliği çok iyi.
İstanbul'da. 2019'dan önce su ve elektrik kesintileri sıklığı fazlaydı. Artık elektrik ve su kesintisi yaşamıyorum bile denebilir.

Saintes Maries

80+ Bronze
İstanbul'da. 2019'dan önce su ve elektrik kesintileri sıklığı fazlaydı. Artık elektrik ve su kesintisi yaşamıyorum bile denebilir.
istanbulun neresinde yaşadığınıza bağlı. bulunduğum bölgede oldukça sık elektrik, su kesintisi yaşıyorum. ayrıca mevcut ibb başkanın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

Zechion

80+ Silver
istanbulun neresinde yaşadığınıza bağlı. bulunduğum bölgede oldukça sık elektrik, su kesintisi yaşıyorum. ayrıca mevcut ibb başkanın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kaçıncı bölgedesiniz hocam ?

NightWish2434

80+ Silver

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,990
İsim
Kgn
Olm adamın vanası kapaliymis ahhaha🤣
34 gün bir insan neden kontrol etmez ya vanayı