Neler Yeni

evkur sistem aldım değer mi

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
10k hatta 15k pahalı ve 4060 6gb mı varmış ilk defa gördüm

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
babm sipariş verdi artık kredi kartı olmayan maaş bağlanan kartlar varya yapıkredi mesela onunla alabilceğimiz site var mı????
iadeye ikna etmeye çalış siparişi iptal etmeye çalış bir an önce. Bahsettin maaş kardı banka kartı oluyor içerisinde yeterli miktarda para var ise her siteden peşin olarak alabilirsin.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
babam anlamıyor kredi kartı istiyor diyor gaming gen incehesap gibi siteler ya nasıl bir çözüm bulabılırım bankakartı ile yapıkredi falan
Kredi kartı çıkartıp almak bile daha mantıklı. Eğer banka/hesap kartı ile taksitli almak istiyorsanız, öyle bir şey yok. Çözüm ise 3-4 ayda toplamak sistemi. Her ay belli parçaları alırsınız. Bu sistemin taksitine vereceğiniz para ile gider parça parça toplarsınız.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Kredi kartı çıkartıp almak bile daha mantıklı. Eğer banka kartı ile taksitli almak istiyorsanız, öyle bir şey yok. Çözüm ise 3-4 ayda toplamak sistemi. Her ay belli parçaları alırsınız. Bu sistemin taksitine vereceğiniz para ile gider parça parça toplarsınız.
iadeye ikna etmeye çalış siparişi iptal etmeye çalış bir an önce. Bahsettin maaş kardı banka kartı oluyor içerisinde yeterli miktarda para var ise her siteden peşin olarak alabilirsin.
Bütün siteler.
10k hatta 15k pahalı ve 4060 6gb mı varmış ilk defa gördüm
sipariş verdi artık of bi deniyeceğim ama bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar söyledim dinlemedi aldı hemen

Just reset

80+ Bronze
dostum senin sorunun mu var anlamıyorum babamı ikna edemedim işte onu söylüyorum
Knk senle dalga geçmiyorum benzeri başima gelmişti evkura gittik babamla, adamlar geçen yıl 30k ya 3060 veriyodu oradaki adamla konuştum babama itopya gaming gen gibi sitelerin daha avantajı olduğunu anlatti

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
babam anlamıyor kredi kartı istiyor diyor gaming gen incehesap gibi siteler ya nasıl bir çözüm bulabılırım bankakartı ile yapıkredi falan
Banka kartıda geçerli illa kredi kartı olmasına gerek yok bu tüm siteler için geçerli

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Parçalar kötü değil ama Sıfır olmaması ve aşırı pahalı olması kötü.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Knk senle dalga geçmiyorum benzeri başima gelmişti evkura gittik babamla, adamlar geçen yıl 30k ya 3060 veriyodu oradaki adamla konuştum babama itopya gaming gen gibi sitelerin daha avantajı olduğunu anlatti
Parçalar kötü değil ama Sıfır olmaması ve aşırı pahalı olması kötü.
Banka kartıda geçerli illa kredi kartı olmasına gerek yok bu tüm siteler için geçerli
eve gelince konuşacağım bi eğer ikna edebilirsem söylerim gaming gende daha uyguna 4kya daha ucuza daha güzel sistem var

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Top Bottom