Neler Yeni

evkur sistem aldım değer mi

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Reis ben sinerji ve incehesaptan karışık parçalar aldım mesela şuan garanti bankasında hesap kartına aylık taksitleri yatırıyorum illa kredi kartına gerek yok yani banka kartına aylık taksit miktarını yatırarak da oluyor hatta geçen ay 11.taksiti yatırdım bitti.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Reis ben sinerji ve incehesaptan karışık parçalar aldım mesela şuan garanti bankasında hesap kartına aylık taksitleri yatırıyorum illa kredi kartına gerek yok yani banka kartına aylık taksit miktarını yatırarak da oluyor hatta geçen ay 11.taksiti yatırdım bitti.
banka kartıyla gaming genden alınıyor mu

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
banka kartıyla gaming genden alınıyor mu
alacağın sitenin mağazasının fotoğrafını babana göster bak fiziksel mağazaları var buradan gönderiyorlar diye. Ya da mağazaya gitmeye ikna et video falan göster işte :D Bu sisteme bu para gerçekten israf.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
alacağın sitenin mağazasının fotoğrafını babana göster bak fiziksel mağazaları var buradan gönderiyorlar diye. Ya da mağazaya gitmeye ikna et video falan göster işte :D Bu sisteme bu para gerçekten israf.
manisadayım gidemem fakat şimdi gelsin eve konuşacağım

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Malesef banka kartından olmuyormuş bulamadım artık olmuyor heralde yanlış bilgi vermek olmasın.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Malesef banka kartından olmuyormuş bulamadım artık olmuyor heralde yanlış bilgi vermek olmasın.
  1. Siparişlerimin ödemesini nasıl yapabilirim?

Siparişlerinizi “Kredi Kartı” ile siparişi sonlandırırken ödeyebilirsiniz.
    Ya da siparişin ödeme aşamasında “Bankadan Para Transferi (Havale / EFT)” seçerek banka hesaplarımıza para transferi ile ödeme yapabilirsiniz.
    Para transferi ile yapılacak ödemelerde açıklama kısmına sipariş numaranızı girmeniz durumunda kontrolü daha kolay yapacağımızdan siparişiniz daha hızlı işleme alınacaktır. oluyor galiba burda yanlış mıyım

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  1. Siparişlerimin ödemesini nasıl yapabilirim?

Siparişlerinizi “Kredi Kartı” ile siparişi sonlandırırken ödeyebilirsiniz.
    Ya da siparişin ödeme aşamasında “Bankadan Para Transferi (Havale / EFT)” seçerek banka hesaplarımıza para transferi ile ödeme yapabilirsiniz.
    Para transferi ile yapılacak ödemelerde açıklama kısmına sipariş numaranızı girmeniz durumunda kontrolü daha kolay yapacağımızdan siparişiniz daha hızlı işleme alınacaktır. oluyor galiba burda yanlış mıyım
evet olabilir kesin öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayayın bence veya mail de atabilirsiniz.

Top Bottom