Ne gibi oyunlarParanızı çöpe atmayın. Günlük kullanım için iş görür anca oyunlarda bayılır.
Hocam kredi karti olsa biliyorum bende daha iyisini alabilecegimi iyinin kotusuSırf taksit yapıyor diye evkurdan alma kredi kartıyla adam gibi biryerden al ileri dönük en fazla 10k verirsin
Bu en zorlamis halim kac aydir kart ariyorumHocam 12.500 e rx6650xt sistem alınıyor ya. Başka seçenek hic hiç mi zorlayamıyorsunuz?
Hocam parça parça toplasanız bunu almanız hiçbir anlam ifade etmez alınmaz buSelamin aleykum Quadro gamex pc buldum elden taksitle alıcağim için tek seneçenim o siz ce nasıl
Amd Ryzen 3 4100
8gb ram
Gt740 4 gb
256gb ssd
Evkurdan sizce nasıl performans verir
dostum kendin toplasan 4.5 - 5 k anca eder.Selamin aleykum Quadro gamex pc buldum elden taksitle alıcağim için tek seneçenim o siz ce nasıl
Amd Ryzen 3 4100
8gb ram
Gt740 4 gb
256gb ssd
Evkurdan sizce nasıl performans verir
Bu iyinin kötüsü değil hocam bu direk 5 kuruş etmeyecek bir sistem zamanında turbox ve izoly setler vardı internette onlar gibi dolandırıcılık bu resmen fiyata baksanızaHocam kredi karti olsa biliyorum bende daha iyisini alabilecegimi iyinin kotusu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu en zorlamis halim kac aydir kart ariyorum
dostum kendin toplasan 4.5 - 5 k anca eder.
Sana ne fiyat çekecekler orası önemli.
Bence 10 k bandına bi sistem al taksitle 11.5 olsun ama 4-5 sene rahat et
Bu alacağın sistem günümüz oyunlarını oynarken bile kasar çünk
Kredi karti yokHocam parça parça toplasanız bunu almanız hiçbir anlam ifade etmez alınmaz bu
Beyler lutfen fiyat yuksek biliyorm zaten baska turlu alamicagim icin boyle bisey yapicam bende sadece sordugum soru az cok ne performans verir o kadarBu iyinin kötüsü değil hocam bu direk 5 kuruş etmeyecek bir sistem zamanında turbox ve izoly setler vardı internette onlar gibi dolandırıcılık bu resmen fiyata baksanıza
Performans beklemeyin hocam oyun açısından belirtmiştim o ekran kartı ile yeğenim roblox oynuyor cs valo oynarsınız arkada discord falan açık olursa ortalama 90 fps civarıKredi karti yok
Beyler lutfen fiyat yuksek biliyorm zaten baska turlu alamicagim icin boyle bisey yapicam bende sadece sordugum soru az cok ne performans verir o kadar
Her oyunda bayılır. Ekran kartı çöp milattan kalma GT serisi. İşlemci çöp. Buna para vereceğine bilgisayarsız otur yani.Ne gibi oyunlar
Drop kaçınılmaz ve tahmini belirttim altı olabilir çünkü valoda 3470 ile 720p lowda 70 fps civarı maximum gördük gerçi biraz işlemciye bakıyor oyun ama dediğim gibiPerformans beklemeyin hocam oyun açısından belirtmiştim o ekran kartı ile yeğenim roblox oynuyor cs valo oynarsınız arkada discord falan açık olursa ortalama 90 fps civarı
Valorant low ayarlarda 110 fps i zorlar gibi.Kredi karti yok
Beyler lutfen fiyat yuksek biliyorm zaten baska turlu alamicagim icin boyle bisey yapicam bende sadece sordugum soru az cok ne performans verir o kadar