bulaşık makinesini samsung alma kesinlikle bosch alArkadaşlar Allah'ın izniyle seneye evleneceğim BEYAZ EŞYA kısmını OCAK ayına girmeden halletmek istiyorum.
Kredi Kartına 9 taksitle BUZDOLABI - ÇAMAŞIR MAKİNASI - KURUTMA MAKİNASI - TELEVİZYON almayı düşünüyorum.
Beyaz eşyalar ARÇELİK veya BOSCH olması daha iyi olur diye düşünüyorum tabi ki fikirlerinize açığım.
Televizyonda ise hiç fikrim yok.
ORTALAMA 4 ÜRÜN İÇİN TOPLAM BÜTÇEM 150 BİN TÜRK LİRASI
kodlarBOSCH bayii de aynı fiyatı verdi
SIEMENS bayii de
İkisi de 110 bin TL dediler
Bulaşık olmadan da 95 bin
hepsini yaptım zaten hocam teşekkürler forumdan sadece öneriye baktımhocam size tavsiyem tv dışında forum önerilerine uymamanız olur. herhangi teknoloji mağazasına gidip beyaz eşyalar hakkkında az da olsa bilgi sahibi olmanız daha iyi olur birde kendi ihtiyaçlarınıza göre karar vermelisiniz örneğin kurutma makinesinin haznesi, buzdolabının büyüklüğü gibi
Eşim bana bıraktı, ben SIEMENS'e karar verdim.eşin hangi marka istiyorsa onu al
Teşekkür ederim sağolasın. Ben mobilyaları güzel ayarladım beyaz eşyadayım sağolasın. Sizin de hayırlı olsun tekrardanDostum bendef tam 1 yıl önce evlendim simdiden mutlu olun
Bekoda yapıkredi kartına 12 taksitle almıştım ben geçen sene
Oturma grupları vsleride ikeadan yine aynı şekilde 12 taksitle almıştım ödendi bitti gitti Allah kolaylık versin
4 Parça Mı 110 Bin ?SN23IW51KT
WQ51G200TR
KG55NCWE0N
WG52A2Z0TR