Neler Yeni

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

iso-06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail
Sonuçta beyaz eşya şans meselesi ama alt marka ürünler değilde simens bosch arçelik beko gibi ürün almak istiyorum birazda büyük ürün istiyorum çünkü devamlı alınan değiştirilen bir ürün ürünler gri inox değil beyaz olcak buzdolabı derin dondurucu altta 600 lt üstü çamaşır makinesi 9kg ve üstü bulaşık makinesi normal 3 program üstü ankarada tavsiye edebileceğiniz yer mağaza internet vs öneriniz ankarada tanıdığınız eş dost yada yenilerde böyle büyük alışveriş yapan tanıdıklarınız öneriniz varmıdır

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,104
İsim
Emir
Öncelikle hayırlı olsun.Devir artık internet devri olduğu için ben internetten almanızı tavsiye ederim hem daha ucuza geliyor.Mağazalara tabi ki gidip sorabilirsiniz fakat %80 internette daha ucuza oluyor.Ek olarak uğraşmamış oluyorsunuz.Total bütçeniz nedir

iso-06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun.Devir artık internet devri olduğu için ben internetten almanızı tavsiye ederim hem daha ucuza geliyor.Mağazalara tabi ki gidip sorabilirsiniz fakat %80 internette daha ucuza oluyor.Ek olarak uğraşmamış oluyorsunuz.Total bütçeniz nedir
Arastırdığım simen ürünleri 90 bin küsür çıkıyor belki ankarada bir arkadaş yardımcı olabilir diye konu açtım bütçe yok ürün kalite göre değişir

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,104
İsim
Emir
Arastırdığım simen ürünleri 90 bin küsür çıkıyor belki ankarada bir arkadaş yardımcı olabilir diye konu açtım bütçe yok ürün kalite göre değişir
Sadece tek marka ilerlemeyın bence markadan markaya bazı ürünler çok değişiklikl gösteriyor

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka alacağın beyaz eşyların markası için uzun ömür istiyorsan 2 marka
1- Miele
2- Electrolux

lprnkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alp Eren Akça
bazı bayilerde bölgesel olarak güzel kampanyalar oluyor, internetten daha uyguna denk geliyor. instagramdan birkaç markanın birkaç farklı bayisini takibe al. mesela bosh markasının ankarada bir sürü bayisi vardır birkaçını takip et. diğer istediğin markalara da aynısını yap. ya o sayfalardan ya da karşına çıkacak reklamlardan uygun bir şey denk getirebilirsin set halinde. ben de öyle yapmıştım

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
bizim toplumumuzda çoğunlukla bütün ürünler aynı markanın olsun istiyoruz ama malesef bir marka bütün ürün gruplarını iyi üretemiyor
hatta bir ürün grubunda çok iyi olan bir marka bazen o ürün grubunun bir modelinde bile çuvallayabiliyor

size tavsiyem
bütün ürünler tek bir marka olsun gibi bağlılığınız yoksa
hangi üründe hangi marka iyidir inceleyip
internet üzerinden sipariş vermeniz (a101 online mağazaya da göz gezdirin derim)

iso-06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail
bizim toplumumuzda çoğunlukla bütün ürünler aynı markanın olsun istiyoruz ama malesef bir marka bütün ürün gruplarını iyi üretemiyor
hatta bir ürün grubunda çok iyi olan bir marka bazen o ürün grubunun bir modelinde bile çuvallayabiliyor

size tavsiyem
bütün ürünler tek bir marka olsun gibi bağlılığınız yoksa
hangi üründe hangi marka iyidir inceleyip
internet üzerinden sipariş vermeniz (a101 online mağazaya da göz gezdirin derim)
Evet a101 bim migros vs hepsine bakıyorum ama evlilik çeyiz olunca hepsi tek marka olması daha doğru oluyor ama fikrin doğru

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
Miele tamm ama electrolux te eminmisin
eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankalar kusura bakmayın ama electrolux bizdeki bir çok büyük markadan daha iyi

Herhangi bir alışveriş sitesine girin mesela trendyola 4.5 yıldız dan az puan alan ürün sayısı çok az

kardeş mieleyi anladıkta electrolüx çok üst segment bir marka degil
biri mercedes digeri tofaş
ya kanka kusura bakma tamam hiçbir marka belki miele seviyesine gelemez ama electrolux fiyata grundig falan var kusura bakma ama tofaşla alakası yok. electrolux benim gözümde türkiye de bir çok markadan kat kat daha iyi ( arçelik-grundig-vestel-beko-seg-regal-lg -profilo) bunların bir çoğundan iyi bir tek bosch ve samsungu kenarda tutarım ama onlarında iyi ve kötü olan modelleri var model çokluğundan kafa karıştırıyor...

Son düzenleme:
Top Bottom