Neler Yeni

Excalibur alınır mı?

CilweXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Arif Ahmetoğlu
Masaüstü bilgisayar artık oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Yeni bilgisayar almak için monster'a baktım pahalı geldi. Arkadaşım Excalibur'a da bak dedi. G770.9300-B5H0X modeli hoşuma gitti. Fiyatı monster'a göre de iyi.
Alınır mı? Bi sıkıntı çıkarmı?
(Uzattığım için özür dilerim :) )
G770.9300-B5H0X

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Eski casper olsa alma derdim ama yeni modelleri (excalibur gibi) alınır.

İborahim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
Masaüstü bilgisayar artık oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Yeni bilgisayar almak için monster'a baktım pahalı geldi. Arkadaşım Excalibur'a da bak dedi. G770.9300-B5H0X modeli hoşuma gitti. Fiyatı monster'a göre de iyi.
G770.9300-B5H0X
Valla senin yerinde olsam monster alırım eski Casper lar cok kotu ama şimdiki casper i bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4
Excalibur almak çok saçma bir tercih olacaktır çünkü excalibur kendi ürünlerini üretmiyor. Yani demek istediğim msi,asus gibi firmalardan ekran kartı olsun ram olsun alıp takıyor ve fiyatları hayli hayli uçuk. Excalibur yerine asus veya msi gibi kendi parçalarını üreten bir bilgisayar almak daha iyi ve mantıklı bir seçim olacaktır. Bunu söylememin nedeni ilerde uyumsuzluk gibi sorunlara yok açabilmesidir.

CilweXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Arif Ahmetoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Excalibur almak çok saçma bir tercih olacaktır çünkü excalibur kendi ürünlerini üretmiyor. Yani demek istediğim msi,asus gibi firmalardan ekran kartı olsun ram olsun alıp takıyor ve fiyatları hayli hayli uçuk. Excalibur yerine asus veya msi gibi kendi parçalarını üreten bir bilgisayar almak daha iyi ve mantıklı bir seçim olacaktır. Bunu söylememin nedeni ilerde uyumsuzluk gibi sorunlara yok açabilmesidir.
Monster'dan ucuz ?

Tansileta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Oktay Bal
kesinlikle asus alacaksan o paralara asus al , sıfır sıkıntı demedi deme :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
G770.9300-B5H0X
Alınır excalibur güzel bir seri

nexi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ertan
Excalibur gerçekten çok güzel bir bilgisayar fakat sistemleri aşırı fazla büyük yani parana yazık. Eğer çok diskle işin yoksa 2tbdı sanırım fazla bile ama yinede sen bilirsin. Sonuçta bu teknolojik bir alet ve ilerki zamanlarda bozulabilir.

CilweXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Arif Ahmetoğlu
Excalibur gerçekten çok güzel bir bilgisayar fakat sistemleri aşırı fazla büyük yani parana yazık. Eğer çok diskle işin yoksa 2tbdı sanırım fazla bile ama yinede sen bilirsin. Sonuçta bu teknolojik bir alet ve ilerki zamanlarda bozulabilir.
Monster 29mm
Excalibur 23mm

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4
Monster'dan ucuz ?
Mosterdan ucuz evet ama ucuzluğa göre alıcaksan git 1000 liraya al çünkü ucuz(!). Kendi parçalarını üretseydi kesin al derdim hatta dememe gerek kalmazdı çünkü dünya listelerine girerdi. Alırsan ilerde sorun yaşarsın ben söyliyim bir arkadaşımdan biliyorum onu da uyarmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,367
Üyeler
165,671
Son üye
pcboy1245
Top Bottom