Excalibur G870 Fps sorunu

daker

80+
Reaksiyon skoru
2
Excalibur G870 Fps sorunu

Sistem özellikleri: i5-12450h/RTX 4050/2x16 Circual DDR4 Ram/1x 512 Gb Circual ssd/1x 2 Tb Seagate Barracuda ssd

oyun fark etmeksizin her oyunda düşük fps alıyorum forza 5 te deneme yaptım ayarlar ekstrem deyken aldığım fps ile en düşük ayarlarda aldığım fps aynı nasıl çözebilirim

Tüm driverların yüklü ve güncel olduğundan emin ol. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin ilk başta sonra excalibur sitesinden modeli ya da seri numarasından gir ve olmayan driverları oradan indir ilk başta. Tüm güncellemelerini de yaptıktan sonra da bios güncellemesi yaptın mı tamam olur o cihaz. He ama hala daha olmadıysa windowsla alakalı ya da oyunla alakalı olabilir.

Tüm driverların yüklü ve güncel olduğundan emin ol. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin ilk başta sonra excalibur sitesinden modeli ya da seri numarasından gir ve olmayan driverları oradan indir ilk başta. Tüm güncellemelerini de yaptıktan sonra da bios güncellemesi yaptın mı tamam olur o cihaz. He ama hala daha olmadıysa windowsla alakalı ya da oyunla alakalı olabilir.
bios güncellemesi aldığımdan beri yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aida64 te bios 2 yıldan daha eski gösteriyor

Driverların güncellemesini kontrol ettin mi? Bios güncellemesini de yapmayı unutma

Driverların güncellemesini kontrol ettin mi? Bios güncellemesini de yapmayı unutma
Böyle konulara şahsen inanasım gelmiyor. 15 20 dk msi afterburner açarak w değerleri ısınma değerlerini göstererek ekran kartini ağır yükde sokarak bir test ekran görüntüsü herhangi bir şey paylaşması lazım. Cinebench ve furmark.

Geri