Excalibur g870 i5 12450H fps sorunu

JoulFly

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar, laptopumda sadece gta 5'te online oynarken fps'im acayip bir şekilde düşüyor bir türlü sorunu çözemedik, nvidia denetim masasında performans aldık her şeyi pil gücünüde peformansa aldık grafik ayarlarınıda en düşüğe aldık herhangi bir değişim yok, ekran kartı kullanımıda baya bir düşük %20 lerde dolaşıyor garip bir şekilde fps düşüklüğü ne yapıyor olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Ekran Kartı : RTX 4060

Merhaba arkadaşlar, laptopumda sadece gta 5'te online oynarken fps'im acayip bir şekilde düşüyor bir türlü sorunu çözemedik, nvidia denetim masasında performans aldık her şeyi pil gücünüde peformansa aldık grafik ayarlarınıda en düşüğe aldık herhangi bir değişim yok, ekran kartı kullanımıda baya bir düşük %20 lerde dolaşıyor garip bir şekilde fps düşüklüğü ne yapıyor olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Ekran Kartı : RTX 4060
Öncelikle şu programı indirerek sistemin ne kaynaklı Throttle verdiğine bakacağız duruma göre hareket ederiz, şunu indir "Limits" Ve "TPL" kısmını atarmısın?

Öncelikle şu programı indirerek sistemin ne kaynaklı Throttle verdiğine bakacağız duruma göre hareket ederiz, şunu indir "Limits" Ve "TPL" kısmını atarmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gönderdim doğru gönderdim mi bilmiyorum.

Ekler

• thrt.webp
    thrt.webp
    18.7 KB · Hit: 17
  • thrt2.webp
    thrt2.webp
    30.8 KB · Hit: 14

gönderdim doğru gönderdim mi bilmiyorum.
Bilgisayar fişe takılı mı? , ve bilgisayarın kendi uygulaması üzerinde cihaz hangi modda bunu dememin sebebi 25 W o işlemci için çok az

bilgisayar şuan pil modu yüksek performansta, uygulamasındada gaming modunda ve prize takılı
Öncelikle şöyle yapalım, "TS Bench" kısmına bas bir uygulama benchmark atsın laptopa sonra neyin neyden kaynaklandığı ortaya çıkar. TS Benchden sonra Limits kısmını tekrar at

@JoulFly sistem 95 dereceye ulaşmış 70 wattda, sistem thermal throttle a girmemiş ama yinede fazla bir sıcaklık ben 12450H için 45 W uygun buluyorum, ''TPL'' kısmına girin ''Disable Controls'' var onun tikini kaldırın PL1 ve PL2 değerlerini 45 yapın, sonra Apply tuşuna basın
1751121274633.webp

@JoulFly sistem 95 dereceye ulaşmış 70 wattda, sistem thermal throttle a girmemiş ama yinede fazla bir sıcaklık ben 12450H için 45 W uygun buluyorum, ''TPL'' kısmına girin ''Disable Controls'' var onun tikini kaldırın PL1 ve PL2 değerlerini 45 yapın, sonra Apply tuşuna basın
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
başka yapmamız gereken bir işlem var mı?

Ekler

• thrt4.webp
    thrt4.webp
    19.9 KB · Hit: 8
''BD PROCHOT'' tikini kapayın save basın ve deneyin bakalım fps drop giriyor mu

uygulama arkada açık kalsın

Geri