Neler Yeni

Excalibur G870 touchpad sağ tıklama çalışmıyor

EmirYTB0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Savan
İyi akşamlar herkese Excalibur g870 cihaza sahibim 1.5 yıldır ben laptopun klavye touchpadini hiç kullanmam harici klavye ve mouse kullanırım ve şimdi farkettim sağ tıklıyorum touchpadde windows ta bir oluyor bir olmuyor bazende hiç olmuyor en uç köşede sol tık oluyor ama sağ tık köşede tıklayınca olmuyor sizce neden kaynaklanıyor 23h2 den 24h2 ye geçtim güncelleme ile acaba ondanmıdır veya başka birşeydenmidir cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
aygıt yöneticisinde touchpad de ünlem işareti var mı?

EmirYTB0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Savan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aygıt yöneticisinde touchpad de ünlem işareti var mı?
hayır hocam kaldırdım yeniden kurdum casper sitesinde driveri yeniden kurdum sonuç hala aynı bir oluyor bir olmuyor 23h2 ye geri dönmeyi deneyeyim belki olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sol tıkta herhangi bir problem yokken sağ tık bu şekilde

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Eğer bilgisayara yükseltme yaptıysan yani temiz format ile windows kurmadıysan windows bazen çıldırıyor, errolu çağırıyor :) Bu yüzden windowslarda sıfırlama veya yükseltmeyi tavsiye etmiyorum. Temiz format atmalısın ya da live cd linux ile dene, eğer çalışırsa windows hatalıdır.

EmirYTB0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Savan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bilgisayara yükseltme yaptıysan yani temiz format ile windows kurmadıysan windows bazen çıldırıyor, errolu çağırıyor :) Bu yüzden windowslarda sıfırlama veya yükseltmeyi tavsiye etmiyorum. Temiz format atmalısın ya da live cd linux ile dene, eğer çalışırsa windows hatalıdır.
23h2 ye geçtim sorunum çözüldü böyle sorunu olan varsa ya temiz kurulum yada diğer güncelleştirmeye geri dönsün güncelleme yaptıysa bilgisayar 24h2 yeni çıktığından bazı sorunları var en iyisi 2 ay kadar bekleyip öyle geçmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom