Neler Yeni

excalibur ve monster laptop alınır mı?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
excalibur 4060 alacağıma gider taş gibi r77xxhs islemcili asusu tuf a15 4050 yi vatandan alırım yaklasık aynı fiyat
Kanka madem böyle düşünüyorsun neden o zaman Monster mi Excalibur mu diye konu açtın? A15ler'in bir kaçında kronik olarak ısı problemi vardı ona dikkat et eğer senin alacağında yoksa alabilirsin.

.RBO.

80+ Silver
Kanka madem böyle düşünüyorsun neden o zaman Monster mi Excalibur mu diye konu açtın? A15ler'in bir kaçında kronik olarak ısı problemi vardı ona dikkat et eğer senin alacağında yoksa alabilirsin.
fikrimi değiştirdim simdi eski tuflar sorunlu ama bunu tasarımı daha sağlam duruyor

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

SnareEcho

80+ Silver
Ben pek güvenemiyorum sonuçta az para vermiyoruz onun yerine biraz daha ekleyip sorun çıkartmayacak model almayı tercih ederim
Hcm ama Excalibur da kötü değil. Sistem de aynı şekilde. Yorumlar da güzel. Ama galiba garantisi yok. O biraz problem ama sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hcm ama Excalibur da kötü değil. Sistem de aynı şekilde. Yorumlar da güzel. Ama galiba garantisi yok. O biraz problem ama sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum.
Garantisi yoksa neyine yaklaşıyorsun bu senin işini daha da zorlaştırır eğer bişey olsa bu sefer garantiye de gönderemeyeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten kötü demiyom da yani bende casper kullandım ama bi asus değil bi msi değil kardeşim

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Furkan Demirtaş
Monster güzel markadır aslında

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Furkan Demirtaş
Eee yani. O kadar da olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunlu ama
Ne sorunu knk arkadaşlarımın tümü kullanıyor kronik bir sorununu göremedik.
Ne zaman servise götürsek ilgi alaka destek baya fazla, ömür boyu bakım garantisi falan da var bir sorun olduğunda ilgileniyorlar her gittiğimizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,708
Üyeler
166,812
Son üye
oguzzb1
Top Bottom