Neler Yeni

exflore1 adlı kullanıcı dolandırıcıdır!!

fuNuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
fuNuf
Forumdaki @exflore1 kullanıcı adlı şahıs dolandırıcıdır.
Konusundaki ilandan Steam cüzdan kodu almak için iletişime geçtim. Para karşıya ulaşır ulaşmaz tüm mesajlarını sildi ve engelledi.
Ziraat bankasını aradım karşı tarafın banka hesabına bloke işlemi gerçekleştirilecekmiş.
İninal müşteri hizmetlerini de aradım onlara gerekli belgeleri ulaştırdım.
155'e ihbarda bulundum. Yarın dilekçe vermem gerekiyormuş.
Yarın da savcılıktan suç duyurusunda bulunmam gerekiyormuş.

Peşini bırakmayı düşünmüyorum. Para gelmese çok da üzülmem. Tek isteğim bu ************* insan müstevlisinin ceza alması, siciline işlemesi.

Son düzenleme:

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hocam öncelikle geçmiş olsun ancak böyle bir gönderi oluşturup kişinin bilgilerini ifşalamak sizi kötü duruma düşürür bence konu içeriğini temizleyip savcılık üzerinden suç duyurusunda bulunun.

fuNuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
fuNuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle geçmiş olsun ancak böyle bir gönderi oluşturup kişinin bilgilerini ifşalamak sizi kötü duruma düşürür bence konu içeriğini temizleyip savcılık üzerinden suç duyurusunda bulunun.
Teşekkür ederim. Dediğiniz çok mantıklı. Bir anlık sinirle yazdım. Size hak verdim doğrusu. Başkalarının da dolandırılmaması amacıyla paylaşmıştım.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Forumdaki @exflore1 kullanıcı adlı şahıs dolandırıcıdır.
Konusundaki ilandan Steam cüzdan kodu almak için iletişime geçtim. Para karşıya ulaşır ulaşmaz tüm mesajlarını sildi ve engelledi.
Ziraat bankasını aradım karşı tarafın banka hesabına bloke işlemi gerçekleştirilecekmiş.
İninal müşteri hizmetlerini de aradım onlara gerekli belgeleri ulaştırdım.
155'e ihbarda bulundum. Yarın dilekçe vermem gerekiyormuş.
Yarın da savcılıktan suç duyurusunda bulunmam gerekiyormuş.

Peşini bırakmayı düşünmüyorum. Para gelmese çok da üzülmem. Tek isteğim bu ************* insan müstevlisinin ceza alması, siciline işlemesi.
geçmiş olsun ne kadar attınız?

fuNuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
fuNuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de ilanına ucuz tedarik ediyoruz demiş :D
Sen hangi firmasın da ucuza tedarik ediyorsun?
Bazen Vodofone her şey Yanımda markete 200 TL kod veriyorlar ya onu nakite çevirmek istiyor sandım.
geçmiş olsun ne kadar attınız?
125
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Discord'dan halledelim dememe rağmen Whatsapp'tan satın alım gerçekleşti. Telefon numarasından kimin üzerine kayıtlı olduğu biliniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom