Neler Yeni

Yardım EXVEGA Oyuncu koltuğu Kullanan var mı?

Sizce fiyatına değer mi? (Kullananlar cevaplarsa sevinirim)

• Kesinlikle değer

Oylar: 1 12.5%
  • Bi tık fazla

Oylar: 2 25.0%
  • İdare eder

• Çok pahalı

Oylar: 3 37.5%
  • Diğerlerine göre iyi fiyat

• Oy kullanan toplam üye
    8

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Temmuz olması lazım hocam İtopyada 6k ya düşmüştü bi ara

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçen hafta almayı düşündüm ama sitesine girince vazgeçtim. Şirketin anlaşmalarını yapanların dış dünya ile bağlantıları kapalı sanırım. OF yapanlara sponsor olup birde sitelerinde paylaşmışlar. Vizyona bak.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Temmuz olması lazım hocam İtopyada 6k ya düşmüştü bi ara
Peki kısaca tecrübenizden bahseder misin, gözüne çarpan artıları varsa eksik hisseettiğin bişey varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen hafta almayı düşündüm ama sitesine girince vazgeçtim. Şirketin anlaşmalarını yapanların dış dünya ile bağlantıları kapalı sanırım. OF yapanlara sponsor olup birde sitelerinde paylaşmışlar. Vizyona bak.
Valla hiç bi fikrim yok ya ama pahalı koltukları

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Peki kısaca tecrübenizden bahseder misin, gözüne çarpan artıları varsa eksik hisseettiğin bişey varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hiç bi fikrim yok ya ama pahalı koltukları

Yani genellikle sadece haftasonu bilgisayar başında oluyorum ama yani akşama kadarda bilgisayar oynuyorum yani uzun süre oturuyorum hiçbir sırt ağrısı veya başka bir ağrı olmadı bel yastığı ilk geldiğinde çokda iyi değildi alan kaplıyordu hatta ama ben kullana kullana kadar düzeldi şimdi normal geliyor ama ben genede bel yastığı kullanmıyorum daha iyi oluyor sorun bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama ben ilk aldığımda biraz kurcaladım ondan dolayı ilk başta gıcırdama yoktu şimdi arada gıcırdama yapıyor ama ben rahatsız olmuyorum zaten kulaklıklada duyulmuyor onun dışında güzel bir koltuk fiyatı 8k galiba şuan bütçen sıkışıksa bunu alma hawk fabv4 alabilirsin veya geçen xdrive toryum koltukları indirimdeydi onlara bakabilirsin onlarda zorlar diyorsan ofis koltuğuda alabilrsin fena olmaz onlarda

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Yani genellikle sadece haftasonu bilgisayar başında oluyorum ama yani akşama kadarda bilgisayar oynuyorum yani uzun süre oturuyorum hiçbir sırt ağrısı veya başka bir ağrı olmadı bel yastığı ilk geldiğinde çokda iyi değildi alan kaplıyordu hatta ama ben kullana kullana kadar düzeldi şimdi normal geliyor ama ben genede bel yastığı kullanmıyorum daha iyi oluyor sorun bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama ben ilk aldığımda biraz kurcaladım ondan dolayı ilk başta gıcırdama yoktu şimdi arada gıcırdama yapıyor ama ben rahatsız olmuyorum zaten kulaklıklada duyulmuyor onun dışında güzel bir koltuk fiyatı 8k galiba şuan bütçen sıkışıksa bunu alma hawk fabv4 alabilirsin veya geçen xdrive toryum koltukları indirimdeydi onlara bakabilirsin onlarda zorlar diyorsan ofis koltuğuda alabilrsin fena olmaz onlarda
Gıcırdama çok mu yüksek oluyor peki? O kadar para verdiğim bi koltukta gıcırdama hoş olmaz. Bu arada kaç kilosun?

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Gıcırdama çok mu yüksek oluyor peki? O kadar para verdiğim bi koltukta gıcırdama hoş olmaz. Bu arada kaç kilosun?
Öyle yüksek bi gıcırdama yok hocam rahatsız etmiyor zaten oda ben kurcaladığım için oldu 79 kiloyum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Öyle yüksek bi gıcırdama yok hocam rahatsız etmiyor zaten oda ben kurcaladığım için oldu 79 kiloyum
Peki tamam teşekkür ediyorum, exvega andromeda hayırlı olsun. Bişey olursa iade ederim zaten

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Andromeda aldım 1 aydır kullanıyoruz, kardeşim yazılımcı olduğu için bütün gün koltuk üstünde. En azından şu an dik oturuyor. Bel desteği güzel normalde fakat beni rahatsız ettiği için çıkartıyorum ben. Belimin ağırdığı dönemlerde titreşimli olduğu için takıp titreşimi açıyorum. Ama ağırlığı duruşu vs parasını hakediyor ve premium olduğu gözle baktığında belli oluyor. Kurulumu da kolay içinden koca bir kağıt çıkıyor zaten. 2 günde gelmişti bana sipariş verdikten sonra. Koltuğun oturma bölümü ve tekerlek bölümü geçmeli bir sistemle birleşiyor. Yani sıkışarak birleşiyor o yüzden arada bir gıcırtı sesi dediğimiz ses oradan geliyor. Aslında koltuğa oturdukça sıkışma olayının tam gerçekleşmesinden dolayı oluyor o ses herhangi bir problem değil yani. Ben ilk 1 hafta kullanırken o ses oluyordu ilk oturduğum esnada şu an öyle bir ses yok. Hawk ile exvega arasında kalmıştım fakat iyi ki exvega almışım en azından kalınlığı iyi. Hawk çok ince ve bir süre sonra sünger etkisini kaybediyor diye yorumlar okumuştum. Bu yüzden exvega seçtim. Bu arada kılavuzunda da yazıyor, koltuğun her zaman ortasına oturun ucuna oturmayın. Geri yatma olayı da güzel artılarından biri benim için bazen bilgisayar başında yorulduğumda bi 5 dakika uzanayım diye yatağa gitmiyorum artık. Koltuğun sırtını yatırıyorum ayaklarımı uzatıp dinleniyorum güzel oluyor. Kedimiz de var o da kullanıyor arada çıkıp üstünde uyuyor oyun oynuyor vs, herhangi bir kumaş deformesi olmadı. Bu konuda dayanıklı olduğuna dair bir beyanları var mı bilmiyorum ama kedim üstüne çıkıp gezdi yattı kalktı kumaşta bir sorun oluşmadı.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Peki tamam teşekkür ediyorum, exvega andromeda hayırlı olsun. Bişey olursa iade ederim zaten
Hayırlı olsun hocam hepsiburadada indirim varmış zaten galiba andromeda'da sepette 7k oluyormuş çok iyi fiyat iyi günlerde kullanın

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
Hocam gelince bir inceleme yaparsanız çok sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden. 🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron
Top Bottom