Neler Yeni

EXXEN İçeriklerine Puanınız 10 Üzerinden Kaç?

Exxen içeriklerine 10 üzerinden kaç verirsiniz?

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Olmamış. Logo ve web siteyi geçtim özgün içerik yok. Orkun ve Enes desen zaten youtube'dan gelmişler. 1 tutar 2 tutar 3. de yine izleyen youtube'den izleyecek.
Bütçe dostu desen değil. çocuklar için 1 tane içerik var o da Kral Şakir. Dizi sayısı çok az film yok. 15 tane içerik var zaten.
Web siteye gelince ne güvenliği iyi ne site güzel tasarlanmış. Fiyatı da pahalı. 10Tl verip reklam izleyeceksin ortak hesap olmayacak ve gidip Amazon Prime ve Netflix yerine tercih edeceksin peh.
Logo zaten 10dk'da yapılmış herhalde. Hele sırf cinsellik içeren bir kelimeyi çağrıştırsın diye ismini EXXEN yapması ayrı bir olay. Saçma bir proje. Acun hiç bulaşmadığı internet alemine nasiyatsız girmiş.
Logo 10 dakikada yapılmış diyorsunuz Netflix logosunda düz Netflix yazıyor fark göremedim ben.
O kadar iyi bir platform değil ama ülkemizde daha önce olmayan bir şeyi yapmaya çalışıyorlar.
EXXEN ile cinsellik ne alaka onu da anlamadım.
Ama fiyat konusunda haklısınız 10TL verip reklam izlemek...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Logo 10 dakikada yapılmış diyorsunuz Netflix logosunda düz Netflix yazıyor fark göremedim ben.
O kadar iyi bir platform değil ama ülkemizde daha önce olmayan bir şeyi yapmaya çalışıyorlar.
EXXEN ile cinsellik ne alaka onu da anlamadım.
Ama fiyat konusunda haklısınız 10TL verip reklam izlemek...
SEX kelimesini çağrıştırması için yapılmış

Ayrıca logodaki renk kullanımı çok saçma. Detay için ;

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Puanlamalarınızı bekliyorum.0 Diyenler kızgın atabilir :)
Şimdi çoğu kişi önyargı ile yaklaşıyor, konu ilerki günlerde açılabilirdi. Bence 4 ama alır mıyım diye sorarsanız almayı düşünmüyorum .(Tolgshow için belki olabilir)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Şimdi çoğu kişi önyargı ile yaklaşıyor, konu ilerki günlerde açılabilirdi. Bence 4 ama alır mıyım diye sorarsanız almayı düşünmüyorum .(Tolgshow için belki olabilir)
Ön yargı değil ki, ben aldım tüm içeriklere baktım %80 içerik cidden anlamsız ve saçma.O içerikleri izlerken ne eğlenebiliyorsun ne de kendine bir şeyler katabiliyorsun.Sadece izlensin diye çekilmiş şeyler.Orkun ışıtmağın kirli çamaşırlar diye yaptığı programı merak ettim bakayım dedim, Elanur'u almış boş boş muhabbet.Youtube'da olsa izlenmeyecek şeyi parasını verdiğimiz, karşılığı beklediğimiz platformda, al senin paran bu kadar diye suratımıza vuruyorlar bu içerikler ile.Derseniz ki 10TL'ye ne bekliyorsunuz.Ben açıkcası reklam izlememek için 20 TL olan versiyonunu aldım, netflix ile aynı fiyat.Netflixin en kötü Türk yapımı içerikleri, bu platformdaki tüm içeriklerden iyi.Konu konu sınıflandırılır ise.Ama başlaması gerekiyordu Türkiyede böyle bir platform, iyi oldu.İleride geliştirirler diye umuyorum şu an için puanım 2-3 arasında değişir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Acun abi Türkiye'den geliyorum, sana slogan yapıcam.
Exxen,ne istersen.

Top Bottom