Neler Yeni

Yardım Exynos 2400 vs Snapdragon Gen 1 Performans Kaybı

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Hocamlar size sorundan bahsediyim şimdi ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar S22 bir cihaz kullanıyordum batarya hariç memnundum ve S24 cihaza geçtim fakat S22 cihazımla 1 ay önce 2 farklı oyunda yaptıpım testlerde daha yüksek FPS alırken bu oyunlar Car Parking 2 ve Apex Racing ikisindede 100-120 arası gidip gelirken S24 cihazımda bu performans düştü ve FPS 60-90 arası gidip geliyor bununla kalmaksızın drop yiyor yani mesele ne Exynos 2400 hala optimize olmayan bir işlemcimi anlamaya çalıştığım bu?

zyraxone

80+
Car parking sd işlemcileri bile zoraki optimize ediyor, hatta kendi oyunu bile optimize etmekle adam akıllı uğraşmayan bi firma. Sence exynos içinmi uğradacaklsr ekstra

Samsung gaming hub performans ayarları var.

Samsung kullanmadığım icin bilmiyorum amma velakin Samsung kullanan arkadaşlarıma söyle ayar yapmıştım

Gaming hubdan sıcaklık ve ram temizlemeyi kapat. Cihaz ısınınca fps limitliyordu onu kaldırıyor

Labsden alternatif mi maksimum performans mı ne vardı onu açıyorsun.

Biz sorunu böyle çözmüştük

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Car parking sd işlemcileri bile zoraki optimize ediyor, hatta kendi oyunu bile optimize etmekle adam akıllı uğraşmayan bi firma. Sence exynos içinmi uğradacaklsr ekstra

Samsung gaming hub performans ayarları var.

Samsung kullanmadığım icin bilmiyorum amma velakin Samsung kullanan arkadaşlarıma söyle ayar yapmıştım

Gaming hubdan sıcaklık ve ram temizlemeyi kapat. Cihaz ısınınca fps limitliyordu onu kaldırıyor

Labsden alternatif mi maksimum performans mı ne vardı onu açıyorsun.

Biz sorunu böyle çözmüştük
Çok teşekkür ederim sonunda be ısındığı için performans kesiyor cihaz Allah razı olsun hocam

zyraxone

80+
Ayarları bulamadım sadece ama o boosterı ysptım şu ısı ayarları nerde hocam
Oyundayken sağdan bi yerden gaming hub ikonu oluyor ona basıyorsun orda ram ve sıcaklık izleme var onun tikini kapatacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videosuda yok ki veya ben bulamadım onu orda bi yerden bulman lazım. Oyundayken gaming hub açıp (ayarlar ikonuna tıklamayacaksın) ordan sıcaklığa ve rami bulup oradaki tiki kapatcan

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyundayken sağdan bi yerden gaming hub ikonu oluyor ona basıyorsun orda ram ve sıcaklık izleme var onun tikini kapatacaksın

Videosuda yok ki veya ben bulamadım onu orda bi yerden bulman lazım. Oyundayken gaming hub açıp (ayarlar ikonuna tıklamayacaksın) ordan sıcaklığa ve rami bulup oradaki tiki kapatcan
Perf z deki sıcaklık izleme ayarımı

Aman boşverin hocam uğraşmıyalım daha oyun severlerine daha iyi deneyim sunmak için optimizasyon yapmıyan bir oyun yüzünden telefondan soğuyacaktım sildim gitti

zyraxone

80+
Perf z deki sıcaklık izleme ayarımı

Aman boşverin hocam uğraşmıyalım daha oyun severlerine daha iyi deneyim sunmak için optimizasyon yapmıyan bir oyun yüzünden telefondan soğuyacaktım sildim gitti
Perf z değil hocam. Samsung kullanan bir arkadaşımın yanında olsam ss atardım ama maalesef bugün evden cıkmam mümkün değil.

Her neyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom