palmiyeagacı
80+
Ben pc siparişi vermiştim çalıştırdım ve Ez Debug Led de Boot yazan şeyin üstü yanıyor. Ne yapmam lazim
ramleri görmemiş olabilir çıkarıp tek tek takmayı deneyinBen pc siparişi vermiştim çalıştırdım ve Ez Debug Led de Boot yazan şeyin üstü yanıyor. Ne yapmam lazim
işlemci ne belki bios sürümünden de olabilir sistem özelliklerini belirtinBen pc siparişi vermiştim çalıştırdım ve Ez Debug Led de Boot yazan şeyin üstü yanıyor. Ne yapmam lazim
Hocamramleri görmemiş olabilir çıkarıp tek tek takmayı deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci ne belki bios sürümünden de olabilir sistem özelliklerini belirtin
kes bir şey olmazI5 12400f
Rtx 3070
B660m bomber
Gskill 16gb ram
Windows usbsini takarak denedim şimdi ışık söndü ama monutorde birsey yok
Şuanda kapatamıyorum gücü kessem bir şey olur mu
Hocam
Yardım edebilecek var mı lütfen. Kapatamıyorumda pc yi
Kestim hocam sorun ney anlayabilir miyiz yoksa birkac olasılık mı varkes bir şey olmaz
diskde de sorun olabilir hocam çok korkulacak bir durum yokkes bir şey olmaz
ya ramlerden çıkıcak ya da diskten boot menüsünde görüyor mu diskleridiskde de sorun olabilir hocam çok korkulacak bir durum yok
M2 SSD mi var?Ben pc siparişi vermiştim çalıştırdım ve Ez Debug Led de Boot yazan şeyin üstü yanıyor. Ne yapmam lazim
Hocam monitore hic goruntu gelmiyorya ramlerden çıkıcak ya da diskten boot menüsünde görüyor mu diskleri
EvetM2 SSD mi var?
windows kurulup geliyor mu bu sistem içerisinde windows yoksa boota atar direkt zaten biosa yani
Hayır free dos geliyor diye biliyorumwindows kurulup geliyor mu bu sistem içerisinde windows yoksa boota atar direkt zaten biosa yani
hiç görüntü gelmiyorsa işlemci f serisi sanırım onboard vardı ekran kartını çıkarıp görüntü almayı deneyinHocam monitore hic goruntu gelmiyor
Evet
eğer alırsanız windows kurup bios sürümü güncelleyin veya başka bi bilgisayardan bios güncellemesi yapınhiç görüntü gelmiyorsa işlemci f serisi sanırım onboard vardı ekran kartını çıkarıp görüntü almayı deneyin