palmiyeagacı
80+
Ben pc siparişi vermiştim çalıştırdım ve Ez Debug Led de Boot yazan şeyin üstü yanıyor. Ne yapmam lazim
M2'yi çıkar tak yapabilirsin.Hocam monitore hic goruntu gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Evet hocam f serisi çıkarıp deniyeyim mihiç görüntü gelmiyorsa işlemci f serisi sanırım onboard vardı ekran kartını çıkarıp görüntü almayı deneyin
eğer alırsanız windows kurup bios sürümü güncelleyin veya başka bi bilgisayardan bios güncellemesi yapın
Hocam garantiye birsey olur mu. Mesela siz bunu çikar tak yapmişsiniz o yuzden bozulmuş gibisindenM2'yi çıkar tak yapabilirsin.
olacağını sanmıyorum siz ekran kartı vidası sökmüceksiniz anakarttan çıkarıcaksınızEvet hocam f serisi çıkarıp deniyeyim mi
Hocam garantiye birsey olur mu. Mesela siz bunu çikar tak yapmişsiniz o yuzden bozulmuş gibisinden
Hiçbir şey olmaz.Evet hocam f serisi çıkarıp deniyeyim mi
Hocam garantiye birsey olur mu. Mesela siz bunu çikar tak yapmişsiniz o yuzden bozulmuş gibisinden
BootEz debug LED de birden fazla LED vardır sizin anakart da hangisi yanıyor boot mu cpu mu VGA mı vs sizde bunlardan hangisi
Hocam sistemde hiç depolama birimi takılı olmasada gelir mi biosolacağını sanmıyorum siz ekran kartı vidası sökmüceksiniz anakarttan çıkarıcaksınız
Boot ışığı ise sistemde ya Windows yoktur yada SSD HDD neyse onda sıkıntı olabilir bios sıfırlama ile çözüm olabilir veya ramlerin yerini değişme ile
Hocam hic depolama birimi takılı olmasın mesela yinede bios ekranı gekir değil miBoot ışığı ise sistemde ya Windows yoktur yada SSD HDD neyse onda sıkıntı olabilir bios sıfırlama ile çözüm olabilir veya ramlerin yerini değişme ile
Windows yok kuramadim bios gelmedi hiçBoot ışığı ise sistemde ya Windows yoktur yada SSD HDD neyse onda sıkıntı olabilir bios sıfırlama ile çözüm olabilir veya ramlerin yerini değişme ile
Bios HDD olmasa dahi gelir SSD mı var HDD mi sistemdeHocam hic depolama birimi takılı olmasın mesela yinede bios ekranı gekir değil mi
Windows yok kuramadim bios gelmedi hiç
M.2 SSD sistem şu https://www.vatanbilgisayar.com/int...s-3x-b660m-bomber-msi-500gb-ssd-16gb-ram.htmlBios HDD olmasa dahi gelir SSD mı var HDD mi sistemde
Hocam birde sistem hazır gelmişti alttaki rgb ısık yanmiyor. Saçma sapan topmamış kim topladıysaBios HDD olmasa dahi gelir SSD mı var HDD mi sistemde
Ramlarin yerini değiştiniz mı
Genelde yetişsin diye hızlı topluyorlar ben hazır sistem alırken momtajsiz istemeye çalışıyorum bu yüzdenM.2 SSD sistem şu https://www.vatanbilgisayar.com/int...s-3x-b660m-bomber-msi-500gb-ssd-16gb-ram.html
Hocam birde sistem hazır gelmişti alttaki rgb ısık yanmiyor. Saçma sapan topmamış kim topladıysa
Haýir degistireyim miRamlarin yerini değiştiniz mı
Genelde yetişsin diye hızlı topluyorlar ben hazır sistem alırken momtajsiz istemeye çalışıyorum bu yüzden
Tabi değiştirin soket 2ve 4 de takılı olması lazım birini onun yerine birini diğerinin yerine takınHaýir degistireyim mi