Casper Nirvana c800 bios ayarları ve boot sürücüleri

Barmelow

80+
Reaksiyon skoru
21
Allah rızası için birisi yardım etsin ya, arkadaşımda konu başlığında yazan laptop var biz bu laptopa format atmak istiyoruz fakat şöyle bir sorun var; farklı bi pc ye takıldığında her türlü çalışan USB format flaşı bu laptopta boot menüsünde ve biosta görünmüyor, aksilik şurda ki bios ayarlarında ne secure boot manager ayarı, ne legacy, uefi, ne de ahcı/raid ayarı yok! yok abi yok kafayı yicem, hadi onu da geçtim bu büyük ihtimalle bios güncellemesi vardır diyorum oda yok nereye baktıysam yok casper in kendi sayfasında nasıl sattığı bir ürünün bios update i olmaz anlamıyorum bakmadığım hiçbir yer kalmadı. Şimdi ben bu laptopa nasıl format atıcam bilmiyorum, biosta security boot ayarı yok, halihazırda bulunan ve denenmiş olan format flaşını görmüyor, kafayı yemek üzereyim söylediğim ayarlar haricinde çözümü olan veya da bios update dosyasını bulmuş olan birisi lütfen ama lütfen bana bi yardım etsin
Şimdi bunun için de farklı konu açmak istemedim, dedimki neyse format atmayayım bilgisayarı sıfırlayayım dedim, o da battı abi, sıfırladıktan sonra masaüstüne, c diskinin içine hangi klasörü/dosyayı/programı atarsam atayım açmak/girmek istediğimde dizin hatası gibisinden bi hata veriyor (yedekleme diskim olan yerel disk d den bana masaüstünde lazım olan dosyalar gibi), aygıt yöneticisine girerken aynı hatayı veriyor, disk özelleştirme menüsüne girerken hata veriyor, al bi de burdan yak, bakın Allah rızası için bu konularda daha detaylı bilgisi olan birisi yardım etsin günlerdir uyuyamıyorum çözemedim diye :(:(

Geri