Ezandan rahatsız olmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
Bende 2 cami arasında oturuyorum ama rahatsız olmuyorum bilmiyorum hiç daha önce bundan rahatsız olmadım

benim eski oturduğum evde öyleydi cidden yakınsan sesi çok fazla geliyor beni de rahatsız ediyordu.

Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
ımm, ezan okunduğunda namaz kılman gerekmez mi? Zaten sen namaz kılana kadar ezan biter.🤨

Ne desem bilemedim, şarkı açmak ne ya ? bu zamanda herkes ben müslümanım diyor ama olan bu.

rahatsız olduğunu belediyeye söylersen ezan sesini kısabilirler şahsen ben rahatsız olmuyorum fakat uykusu hafif olanlar uyanabilir

ımm, ezan okunduğunda namaz kılman gerekmez mi? Zaten sen namaz kılana kadar ezan biter.🤨
Ezan bitmeden namaz kılınmaz.

Edit: kılınıyormuş. Herkes birbirine yalan yanlış şeyler öğretiyor demek ki. Bana kim öğrettiyse kendi keyfine göre öğretmiş.

muhtemelen camilerde en dandik megafonlardan kullanmışlardır yoksa pek rahatsız edeceğini sanmıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,087
Üyeler
189,547
Son üye
fredyy
Geri