rapstarjustercik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,740
Ezan okunurken ben de içimden tekrar ettiğim için ses duyamıyorum 
Bir tane daha da böyle sorunla karşılaşan biri vardı mahkemeye vermişti mahkeme de ezan sesini 1.5 kat arttırma kararı almıştı. Yorumların hepside cahil çomar kaynıyordu işte biz müslüman ülkeyiz hakime helal olsun müslümanlığın gücü vs saçma sapan olaydı yanirahatsız olduğunu belediyeye söylersen ezan sesini kısabilirler şahsen ben rahatsız olmuyorum fakat uykusu hafif olanlar uyanabilir
bizim ülkede çok var onlardan agaBir tane daha da böyle sorunla karşılaşan biri vardı mahkemeye vermişti mahkeme de ezan sesini 1.5 kat arttırma kararı almıştı. Yorumların hepside cahil çomar kaynıyordu işte biz müslüman ülkeyiz hakime helal olsun müslümanlığın gücü vs saçma sapan olaydı yani
Alakası yok. Arkadaş ezanın kendisinden rahatsız oluyormuş. Sesden değil.muhtemelen camilerde en dandik megafonlardan kullanmışlardır yoksa pek rahatsız edeceğini sanmıyorum.
evet benide rahatsız ediyor ne gerek var anlamıyorum kısa bir anons yapsın hoca yeter giden gider zaten saatini biliyor birde arapça okunması beni ayrı tilt ediyorArkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
Ezan sesi fazla geliyor diyip birde şarkı açmak mı?Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
Türkçemi okunsun knk ?Darapça okunması beni ayrı tilt ediyor