Ezandan rahatsız olmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
rahatsız olduğunu belediyeye söylersen ezan sesini kısabilirler şahsen ben rahatsız olmuyorum fakat uykusu hafif olanlar uyanabilir
Bir tane daha da böyle sorunla karşılaşan biri vardı mahkemeye vermişti mahkeme de ezan sesini 1.5 kat arttırma kararı almıştı. Yorumların hepside cahil çomar kaynıyordu işte biz müslüman ülkeyiz hakime helal olsun müslümanlığın gücü vs saçma sapan olaydı yani

Bir tane daha da böyle sorunla karşılaşan biri vardı mahkemeye vermişti mahkeme de ezan sesini 1.5 kat arttırma kararı almıştı. Yorumların hepside cahil çomar kaynıyordu işte biz müslüman ülkeyiz hakime helal olsun müslümanlığın gücü vs saçma sapan olaydı yani
bizim ülkede çok var onlardan aga

Camii lerin belli bir ses düzeyinde vermeleri lazım yasaya göre. Ama 3 tane yan yana yakın cami olması saçma geldi bana. Eğer sesin fazla geldiğini düşünüyorsan git söyle imama baksın. :D

muhtemelen camilerde en dandik megafonlardan kullanmışlardır yoksa pek rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Alakası yok. Arkadaş ezanın kendisinden rahatsız oluyormuş. Sesden değil.

Cami benimde yakınımda ezan okunduğunda camı açıyorum huzur buluyorum

Peki, biz nasıl yardımcı olabiliriz?

Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
evet benide rahatsız ediyor ne gerek var anlamıyorum kısa bir anons yapsın hoca yeter giden gider zaten saatini biliyor birde arapça okunması beni ayrı tilt ediyor

Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
Ezan sesi fazla geliyor diyip birde şarkı açmak mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,655
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri