ezglobal giriyorum cheat globale atıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
138
evet arkadaslar baslıkta gordugunuz gibi amacım hile kullanmak degil fiyatları merak ettiğimden girmeye calıstım.Ezglobal yazılım sitesini acınca cheat globale yönlendiriyor beni ne ypabilirim?

evet arkadaslar baslıkta gordugunuz gibi amacım hile kullanmak degil fiyatları merak ettiğimden girmeye calıstım.Ezglobal yazılım sitesini acınca cheat globale yönlendiriyor beni ne ypabilirim?
Geçmiş olsun hocam Cheat Global'den hile indirmişsiniz o da hosts dosyasını düzenleyip kendi sitelerine yönlendirmişler
Bu program yardımcı olabilir.

aynen öyle hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam Cheat Global'den hile indirmişsiniz o da hosts dosyasını düzenleyip kendi sitelerine yönlendirmişler
bakıyorum suan hocam

uygulamayı nasıl kullanacağım?

yüzde yüz vac ban koruması diyor şimdi bunu kullanan ban yemiyor mu

Ezglobal kullanman için ne ötürü bir sebebin var ki?

yüzde yüz vac ban koruması diyor şimdi bunu kullanan ban yemiyor mu
Güncelleme gelmeye devam ettiği sürece VAC bunu tespit edemiyor fakat çok belli ederse Owerwatch üzerinden yeme olasılığı var fakat artık yeni nesil hilelerde Owerwatch by pass bile var hiç bir türlü ban yemiyorlar.

.MSI dosyasını indir ve açıp kur, sonra açıp cheatglobal.com ile alakalı her şeyi sil veya tikini kapat.

Güya, fakat yalan.
VAC Ban yiyince "ban yedirse herkes yerdi şudur budur" diye sebepler uydurup sallıyorlar. Zaten copypaste bir hile.
Evet evet genelde o hileyi bir şeyden anlamayan kolsuz tipler kullandığı için. "The Cihan kullanıyor kesin güvenilir hağğağağ :hackerman: "

.MSI dosyasını indir ve açıp kur, sonra açıp cheatglobal.com ile alakalı her şeyi sil veya tikini kapat.

Güya, fakat yalan.
VAC Ban yiyince "ban yedirse herkes yerdi şudur budur" diye sebepler uydurup sallıyorlar. Zaten copypaste bir hile.
mesaj kısmına bakman mümkünmü hocam

Bu ne olm 30 gün 30 tl. Bu kadar ucuz yaparsanız herkes kullanır bu boku zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri