Neler Yeni

Öneri F.E.A.R Türkçe Yama Çıktı

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
F.E.A.R isimli efsane oyuna Türkçe yama yapılmış. 16 yıl sonra yaması nihayet geldi. Oyunu bilenler bilir gerilim aksiyon oyunu. Çok sağlam bir oyun. Yaması ücretli satılıyor. Ama çok küçük bir miktar sadece 15 TL. Ben Türkçe yamaların parayla satılmasına karşı değilim. Ortada çok büyük bir emek var. Sonuçta ingilizce bir oyunu Türkçe oynuyorsunuz. Yapan kişilerin de emeğinin hakkını istemesini gayet haklı buluyorum. Zaten büyük bir para istemiyorlar. Yamayı kendim satın aldım denedim kaliteli olmuş. Linki aşağıya bırakıyorum.

Oynanış Videosu:

Yama Linki:

Satın aldıktan sonra E posta adresinize indirme linki gönderiyorlar.

Beyler çok ilginç bir sorunla karşılaştım bugün. Steam sürümü F.E.AR 15 fps'e kitleniyordu daha fazla artmıyordu. Bu kilidi kaldırmak için bir dll indirip oyun dosyası içine attım. Sonra ekran kartından cız degil ama daha tiz 'ciz' tonunda bir ses geldi korktum o indirdigim dll'yi sildim ses gitti. Anladıgım kadarıyla kart sınırsız FPS çizmeye çalışırken kafayı yiyor. Bu oyun bende biraz hayal kırıklıgı oldu 15 fps'de oynanacak yada kart bozulacak herhalde. O ses pek hayra alamet gelmedi. Ekran kartım ASUS tuf evo rx 5600 xt. AMD driverindan fps limit koymaya çalıştım max 144 fps olacak şekilde ama nafile.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler çok ilginç bir sorunla karşılaştım bugün. Steam sürümü F.E.AR 15 fps'e kitleniyordu daha fazla artmıyordu. Bu kilidi kaldırmak için bir dll indirip oyun dosyası içine attım. Sonra ekran kartından cız degil ama daha tiz 'ciz' tonunda bir ses geldi korktum o indirdigim dll'yi sildim ses gitti. Anladıgım kadarıyla kart sınırsız FPS çizmeye çalışırken kafayı yiyor. Bu oyun bende biraz hayal kırıklıgı oldu 15 fps'de oynanacak yada kart bozulacak herhalde. O ses pek hayra alamet gelmedi. Ekran kartım ASUS tuf evo rx 5600 xt. AMD driverindan fps limit koymaya çalıştım max 144 fps olacak şekilde ama nafile.
Hocam aynı FPS problemini bende yaşadım o DLL dosyasını indirdim sorun çözüldü ama benim ekran 60Hz olduğu için 60 FPSden yukarı çıkmıyor sıkınti yaşamadım. Sana tavsiyem Afterburner ile dene sınır koymayı.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Hocam aynı FPS problemini bende yaşadım o DLL dosyasını indirdim sorun çözüldü ama benim ekran 60Hz olduğu için 60 FPSden yukarı çıkmıyor sıkınti yaşamadım. Sana tavsiyem Afterburner ile dene sınır koymayı.

Sorunu araştırdım coil whine'mış. Bir kaç oyun açtım karta tam yük veren, F.E.A.R oyunundaki kadar ses gelmedi ama yine tiz bir cız ses geldi ama bu sesi sadece kulagımı yanaştırınca duyuyorum. Kulaklıkla falan ses duyma ihtimalim hiç yok ama F.E.A.R açıkken bu ses çok fazla geldi. Anladıgım kadarıyla FPS ne kadar yükselirse o kadar çok tiz ses geliyor.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Konu hortlatılmış neyse yinede fikrimi belirtiyim.

Oyunu daha önce oynamadım ama oynamak istediğim ve sevdiğim bir oyun. Türkçe yaması olmayan oyunları oynamama prensibim var çünkü ingilizcem iyi değil. Türkçe yamanın parayla olması beni üzdü ve oyunu oynamaktan vazgeçtim. Ben bu tarz şeylere para vermeye karşıyım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu hortlatılmış neyse yinede fikrimi belirtiyim.

Oyunu daha önce oynamadım ama oynamak istediğim ve sevdiğim bir oyun. Türkçe yaması olmayan oyunları oynamama prensibim var çünkü ingilizcem iyi değil. Türkçe yamanın parayla olması beni üzdü ve oyunu oynamaktan vazgeçtim. Ben bu tarz şeylere para vermeye karşıyım.
Oyunlara min. 50 TL vermekte sıkıntı yok ama 15 TL sigara parası Türkçe oynamaya çok para öyle mi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,177
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom