@okartal08 Ben bu şekilde almayı düşünüyorum, ekran kartını gamingpro yaptım istersen jetstream yap, ben simsiyah gözükmesin biraz cafcaflı olsun diye onu seçtim.
var mı güncel sistemler acaba ?
Bu pc 60 k kadar optimize etsek ne şekilde yaparsın ?En uygun bu var başka yokGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
60 ı geçmiyor mu ?Bu pc 60 k kadar optimize etsek ne şekilde yaparsın ?
Bende mevcutta kasa var 650W sistem kasa ve kule tipi soğutma var.Sıvı soğutma olmadan ve kasa daha makul bir şey alarak çözebilir miyim bu işi ?60 ı geçmiyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
64 oluyorsa böyle yapardım
Tek tek alsan çok daha pahalıya geliyor bu sistemden. Elindekileri satıp 64 e bunu alman en doğrusu.Bende mevcutta kasa var 650W sistem kasa ve kule tipi soğutma var.Sıvı soğutma olmadan ve kasa daha makul bir şey alarak çözebilir miyim bu işi ?
Color master mb511 kasaTek tek alsan çok daha pahalıya geliyor bu sistemden. Elindekileri satıp 64 e bunu alman en doğrusu.
Yeni konu açıp sorabilirsin 2. el hakkında pek bilgim yok. En kötü 10 k sı var gibi amaColor master mb511 kasa
32 gb 3000 mhz ram
3600x işlemci
msi x570 a pro max anakart
ekran kartı 2060 super
artics 34 duo kule tipi soğutma
kaça gider sence ?