Venceremos
80+
Resimdeki tier listin konu başlığı neBence attığım super v2 yi tercih edin attıklarınızdan 1.si işlemci olarak güzel olsa da ekran kartı olarak kısılmış . 4070ti super alabiliyoken ben olsam 4070 s almazdım illa çok marka takıntınız var ise belki tercih edilebilir . 2. olanın kart rog olsa da anakart giriş seviye , işlemci ddr5 giriş seviye , ram de giriş seviye , kart kaliteli tutmak için diğer parçalar kısılmış bunun yerine 4080 olanı alsanız daha mantıklı , ama bana göre aralarında en matnıklısı 7800x3d 4070ti jetstream sistem hatta 1200tl farkla jetstream 4070ti super gaming pro alabilirsin s tier bir kart asus rog , msi suprim x seviyesinde
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
4080 için galax sg çok iyi kartlardan biriEvet doğru 4080 olsun diye yan parçalardan kısılmış diğer sistem daha mantıklı bence de anakartı da güzel işlemci de güzel çok dengeli sistem
Super V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
palit galax gibi markalar çok duyulmadığı için güvenmiyor olabilirsiniz ama soğutmaları çok iyidir ve kalite farkı da yok testlerde yaklaşık aynı değerleri veriyor . msi ventus gibi kartları çok rahat geride bırakır bunlar