F/P 4070Ti Superli sistem tavsiyesi

Bütçe?

F/P 4070Ti Superli sistem olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ?
Bana bu konudan lazım beni de etşketleyin cevaplara

Ben bu sistemi atmıştım ancak arkadaşlar işlemci beslerken zorlanır ana kartta iyi değil demişlerdi

1080p kullancaksanız belki sorun olur ama SUPER V2 sistemde 1700tl farka 7800x3d var 4070ti superi çok çok rahat besler
Yok hocam 4080 için demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p kullancaksanız belki sorun olur ama SUPER V2 sistemde 1700tl farka 7800x3d var 4070ti superi çok çok rahat besler
Bir de bu ekran kartlarında hangi markalara güveniyorsunuz ben asus kullandığım için şuana kadar pek bilgim yok

Evet doğru 4080 olsun diye yan parçalardan kısılmış diğer sistem daha mantıklı bence de anakartı da güzel işlemci de güzel çok dengeli sistem

Bir de bu ekran kartlarında hangi markalara güveniyorsunuz ben asus kullandığım için şuana kadar pek bilgim yok
palit galax gibi markalar çok duyulmadığı için güvenmiyor olabilirsiniz ama soğutmaları çok iyidir ve kalite farkı da yok testlerde yaklaşık aynı değerleri veriyor . msi ventus gibi kartları çok rahat geride bırakır bunlar

Evet doğru 4080 olsun diye yan parçalardan kısılmış diğer sistem daha mantıklı bence de anakartı da güzel işlemci de güzel çok dengeli sistem

Hocam sizce

Hangisi?

Hocam sizce

Hangisi?
Bence attığım super v2 yi tercih edin attıklarınızdan 1.si işlemci olarak güzel olsa da ekran kartı olarak kısılmış . 4070ti super alabiliyoken ben olsam 4070 s almazdım illa çok marka takıntınız var ise belki tercih edilebilir . 2. olanın kart rog olsa da anakart giriş seviye , işlemci ddr5 giriş seviye , ram de giriş seviye , kart kaliteli tutmak için diğer parçalar kısılmış bunun yerine 4080 olanı alsanız daha mantıklı , ama bana göre aralarında en matnıklısı 7800x3d 4070ti jetstream sistem hatta 1200tl farkla jetstream 4070ti super gaming pro alabilirsin s tier bir kart asus rog , msi suprim x seviyesinde

1709986884425.png

Bunların özelleştirmeleri yapılarak içinde en mantıklısı hangisidir sizce ?-

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,886
Üyeler
184,354
Son üye
rafasilva26
Geri