kasa ve psu için bütçem 1000-1200 TL bütçeme uygun beni uzun yıllar götürebilecek f/p kasa ve güç kaynağı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
bu bütçe ile 80+ bronze alınmaz mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.048,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comFSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comCorsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.844,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet tembellik edip linke bakmamıştım baktiğımda gördüm corsair bütçemi biraz aşiyor fsp iyi midirCorsair CV550 zaten +80 sertifikalı.
ayrıca +80 bronze çok bir şey ifade etmiyor. bu bütçede çoğu markanın +80'i çakma.
bazı +80 bronze psular 700w olmasına rağmen 400w civarı bile verebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair CV550 öneririm ben. silver model zaten. sorun olmayacaktır.
evet kasayi gorür görmez mazi aklıma geldi zatenEvet o da iyidir. +80 o da.
ama Corsairde 5 tane Koruma; OVP UVP SCP OTP OTT
Fsp'de OCP, OVP, OPP, SCP var.
Attığım milli corsair kasamızda VS550 PSU var. eğer silver modeli gelirse o da kaliteli. fakat altın modeli gelirse(eski model) onlar kronik sorunlular.
teşekkürler yardımınız içinGametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Be Quiet System Power U9 BN287 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet System Power U9 BN287 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Be Quiet System Power U9 BN287 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Pahalı bir 480W, ancak kaliteli.
Daha kalitesiz, ama 588W.