Berkankaraman
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 3000
şarjı fazla giden ve diğer rakiplerine göre özellikleri daha üsttün olan bir akıllı saat arıyorum
android mi ios mu kullanıyosunşarjı fazla giden ve diğer rakiplerine göre özellikleri daha üsttün olan bir akıllı saat arıyorum
androidandroid mi ios mu kullanıyosun
link atar mısınız nereden aldınız , internette aratınca bulamıyorumOppo watch aldım ve şuan da memnunum açıkcası. Arayüz sade ve anlaşılır ayrıca rakiplerinde olmayan whatsapp mesajlarına mesaj gönderme özelliği var. ( Bir nevi bu özellik için aldım diyebilirim ) Sadece pil konusunda 1.5 gün dayandırabiliyorum o da bana yetiyor.
Hocam ben teknosanın mağazasına gidip aldım. Teşhir ürünü bir de stok ürünler vardı. Teşhire 300 lira daha düşük dediler ancak almadım sürekli ekranı açık kaldığı için sıkıntı vs şeyler çıkar diye. Fiyatı da Teknosa olmasına rağmen ucuzdu açıkcası.link atar mısınız nereden aldınız , internette aratınca bulamıyorum
ne kadara aldınız hocamHocam ben teknosanın mağazasına gidip aldım. Teşhir ürünü bir de stok ürünler vardı. Teşhire 300 lira daha düşük dediler ancak almadım sürekli ekranı açık kaldığı için sıkıntı vs şeyler çıkar diye. Fiyatı da Teknosa olmasına rağmen ucuzdu açıkcası.
2100.ne kadara aldınız hocam