Neler Yeni

F/P GAMEPAD ÖNERİSİ!

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Attığın gamepad'i 2 aydır kullanıyorum çok memnunum öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Kablosunun örgülü olması ve fiyatına göre malzeme kalitesi çok iyi duruyor ama rocket league gibi oyunlarda titremişmden bağlantı kopukluğu olduğu söyleniyor rocket league zaten oynamıyorum ama farklı oyunlarda böyle bişey başına geldi mi bro?

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Brom çok acil değilse biraz bekle
Logitech f310 250TLye fln düşüyor
Kalite ve hassasiyet olarak gayet güzel
Titreşimi yok onu da belirtiyim 5 aydır fln kullanıyorum mutluyum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kablosunun örgülü olması ve fiyatına göre malzeme kalitesi çok iyi duruyor ama rocket league gibi oyunlarda titremişmden bağlantı kopukluğu olduğu söyleniyor rocket league zaten oynamıyorum ama farklı oyunlarda böyle bişey başına geldi mi bro?
Hocam ne yalan söyleyim 1 kere bile bağlantıda sıkıntı yaşamadım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bende gamepad almayı düşünüyorum. PS4 Dualshocka bütçem yetiyor. Sizce onu mu almalıyım?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Logitech F310 önerirdim ancak onun fiyatıda 300 küsür olmuş bundan 3 ay öncesinde 160 TL'ye almıştım güzel gamepad onun dışında dediğiniz Rampage gamepad'i bende görmüştüm en iyisimi o bütçeyle onu almak sanırım birde aşağıda bıraktığım linktekine bir bakın isterseniz değerlendirmeleri iyi.

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Brom çok acil değilse biraz bekle
Logitech f310 250TLye fln düşüyor
Kalite ve hassasiyet olarak gayet güzel
Titreşimi yok onu da belirtiyim 5 aydır fln kullanıyorum mutluyum
titreşim çok önemli değil zaten fifa falan oynamak için alıyorum f310 gerçekten iyi bi kol ama işte malum ekonomi şartları bro naparsın eğlenmek bile haram oldu bu ülkede :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech F310 önerirdim ancak onun fiyatıda 300 küsür olmuş bundan 3 ay öncesinde 160 TL'ye almıştım güzel gamepad onun dışında dediğiniz Rampage gamepad'i bende görmüştüm en iyisimi o bütçeyle onu almak sanırım birde aşağıda bıraktığım linktekine bir bakın isterseniz değerlendirmeleri iyi.

kanka herkes şu xbox 360 kolu öneriyor ben de ufak ufak ısındım ama rampage kolunun kalitesi bundan daha iyidir diye düşünüyorum sonuçta birisi yan sanayi birisi resmi bir firma güvenilirlik açısından bakıldığında. f310 almak artık lükse giriyor brom maalesef öyle bi coğrafyada yaşıyoruz :/

Hocam ne yalan söyleyim 1 kere bile bağlantıda sıkıntı yaşamadım.
dpad çalışıyor mu kankam kolda fifa da falan özel hareket için kullanıyorum da ?

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Brom 200 liraya replika Xbox 360 yada rampage kol alacağına biraz bekle 50 lira fazla ver iyisini al acelesi olmadığını ve fazladan 50 liranın cebini çok yakmayacagini düşünerek sana önerim bu olur

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
titreşim çok önemli değil zaten fifa falan oynamak için alıyorum f310 gerçekten iyi bi kol ama işte malum ekonomi şartları bro naparsın eğlenmek bile haram oldu bu ülkede :/

kanka herkes şu xbox 360 kolu öneriyor ben de ufak ufak ısındım ama rampage kolunun kalitesi bundan daha iyidir diye düşünüyorum sonuçta birisi yan sanayi birisi resmi bir firma güvenilirlik açısından bakıldığında. f310 almak artık lükse giriyor brom maalesef öyle bi coğrafyada yaşıyoruz :/

dpad çalışıyor mu kankam kolda fifa da falan özel hareket için kullanıyorum da ?
Tabi çalışıyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Brom 200 liraya replika Xbox 360 yada rampage kol alacağına biraz bekle 50 lira fazla ver iyisini al acelesi olmadığını ve fazladan 50 liranın cebini çok yakmayacagini düşünerek sana önerim bu olur
replika almam zaten ki rampage aldım geçtim brom sağol önerilerin ve ilgin için <3

100-200 arası fiyata 60-70 tl daha çıksak 330 a erişemem bro maalesef :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,143
Üyeler