Neler Yeni

1k ya gamepad önerisi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kişiden kişiye degişir ölü bölge dediğiniz olay zaten hepsinde var ki ben memnun olduğumdan öneriyorum
Ölü bölge durumu Monsterlarda aşırı derecede yüksek oluyor ancak, orj dualsense var %1-2 arasıydı ölü bölge haricinde drift sorunu ilede çok karşılaşıyor.
Tabi memnun olma durumu kişiden kişiye göre değişir şahsen o fiyatta sunduğu kalite beni tatmin etmiyor Gamesir T4 Proyu tercih ederim kalite konusunda.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Ölü bölge durumu Monsterlarda aşırı derecede yüksek oluyor ancak, orj dualsense var %1-2 arasıydı ölü bölge haricinde drift sorunu ilede çok karşılaşıyor.
Tabi memnun olma durumu kişiden kişiye göre değişir şahsen o fiyatta sunduğu kalite beni tatmin etmiyor Gamesir T4 Proyu tercih ederim kalite konusunda.
Dualsense ile pusat zaten karşılaştırılamaz ancak ben bi sorun görmedim gamepadde he satıp dusense almayı planlıyorum ilerde oda fokunsal geri bildirim vb için

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dualsense ile pusat zaten karşılaştırılamaz ancak ben bi sorun görmedim gamepadde he satıp dusense almayı planlıyorum ilerde oda fokunsal geri bildirim vb için
dualsenseden öncede f310-f710-dualshock 3/4 ve Nintendo Switch kolu kullanmıştım bunların yanında özelikle f710 yanında ergonominin dışında pusat'ın aman aman bi avantajı yok (F710 larda kablosuz kullanım biraz sıkıntılı ergonomi dışında yazabileceğim en büyük - bu)

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
dualsenseden öncede f310-f710-dualshock 3/4 ve Nintendo Switch kolu kullanmıştım bunların yanında özelikle f710 yanında ergonominin dışında pusat'ın aman aman bi avantajı yok (F710 larda kablosuz kullanım biraz sıkıntılı ergonomi dışında yazabileceğim en büyük - bu)
Birde pilli hocam diyeceksiniz şarj edilebilir pil al diye oda sök tak vb bence kullanışlı değil

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Birde pilli hocam diyeceksiniz şarj edilebilir pil al diye oda sök tak vb bence kullanışlı değil
Şarj edilebilir pil olayı şahsen beni rahatsız etmemişti.
tabi eskisi kadar kol kullanmıyorum ki bataryalı modellere alıştım şuanda benide etkileyebilir bu durum :D

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Mesaj otomatik birleştirildi:

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Şarj edilebilir pil olayı şahsen beni rahatsız etmemişti.
tabi eskisi kadar kol kullanmıyorum ki bataryalı modellere alıştım şuanda benide etkileyebilir bu durum :D
Etkiler hocam birde gamepadi şarj etmek daha zevkli :D

Top Bottom