Arkadaşlar benim sınırlı bir butcem vardı aşağıdaki monitörü 3800 tl ye alacaktım ne yazık ki fiyatı artmış 4300 olmuş üstüne koyamıyorum. Sizden ricam 3800 gibi bir fiyata fp ıps 144hz düzgün bir monitör önerir misiniz. İ5 12500f rx 6750xt sistemim var 2k da daha rahat çalışan bir sistem fakat monitöre param yetmediği için uygun fiyatlı birsey almam lazım. Ah güzel ülkem ah
Bide şu monitörü buldum va panel ama çok ucuz geldi sizce nasıl, kullanan var mı?
Son olarak aklıma bir şey takıldı aşağıdaki monitörün 19k gibi yüksek bir fiyatı var ama tn panel yani kötü bir panel olarak geçiyor ama neden bu kadar yüksek bir fiyatı var normalde tn paneller ucuz bir tercih olur. Aklıma takıldı acaba tn panel mi alsam sıkıntı çıkarır mı film falan izlemek için de kullanacağım ama bilemedim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran
www.gaming.gen.tr
Bide şu monitörü buldum va panel ama çok ucuz geldi sizce nasıl, kullanan var mı?
Twisted Minds TM24RFA 23.6" 1 ms Full HD Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM24RFA 23.6" 1 ms Full HD Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM24RFA 23.6" 1 ms Full HD Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Son olarak aklıma bir şey takıldı aşağıdaki monitörün 19k gibi yüksek bir fiyatı var ama tn panel yani kötü bir panel olarak geçiyor ama neden bu kadar yüksek bir fiyatı var normalde tn paneller ucuz bir tercih olur. Aklıma takıldı acaba tn panel mi alsam sıkıntı çıkarır mı film falan izlemek için de kullanacağım ama bilemedim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi
BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 25.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com