Neler Yeni

F/P Gaming Monitör önerisi

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Arkadaşlar benim sınırlı bir butcem vardı aşağıdaki monitörü 3800 tl ye alacaktım ne yazık ki fiyatı artmış 4300 olmuş üstüne koyamıyorum. Sizden ricam 3800 gibi bir fiyata fp ıps 144hz düzgün bir monitör önerir misiniz. İ5 12500f rx 6750xt sistemim var 2k da daha rahat çalışan bir sistem fakat monitöre param yetmediği için uygun fiyatlı birsey almam lazım. Ah güzel ülkem ah

Bide şu monitörü buldum va panel ama çok ucuz geldi sizce nasıl, kullanan var mı?

Son olarak aklıma bir şey takıldı aşağıdaki monitörün 19k gibi yüksek bir fiyatı var ama tn panel yani kötü bir panel olarak geçiyor ama neden bu kadar yüksek bir fiyatı var normalde tn paneller ucuz bir tercih olur. Aklıma takıldı acaba tn panel mi alsam sıkıntı çıkarır mı film falan izlemek için de kullanacağım ama bilemedim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi

Razor_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cihan Cinoğlu
Yani hocam o fiyata o özellikler biraz zor gibi.Şahsen bi şekilde yapabiliyorsanız para biriktirip almanızı öneririm.GameBooster,Twisted Minds gibi markaların vardır bu fiyata monitörleri kullanmadığım için bir şey söyleyemem ama önerim o markalardan uzak durmanızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

epey sitesinde en ucuz bu var monster marka.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam o fiyata o özellikler biraz zor gibi.Şahsen bi şekilde yapabiliyorsanız para biriktirip almanızı öneririm.GameBooster,Twisted Minds gibi markaların vardır bu fiyata monitörleri kullanmadığım için bir şey söyleyemem ama önerim o markalardan uzak durmanızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

epey sitesinde en ucuz bu var monster marka.
Hocam bi baktım da özellikleri güzele benziyor fakat internette ghosting sorunu var demişler emin olamadım

Razor_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cihan Cinoğlu
Hocam bi baktım da özellikleri güzele benziyor fakat internette ghosting sorunu var demişler emin olamadım
Dediğim gibi hocam markalar güvenilir olmadığı için her şey olabilir.300 400 TL için alınacak bi risk değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,900
Üyeler
160,454
Son üye
Rexial
Top Bottom