Neler Yeni

F/P HAZIR SİSTEM 20K BÜTCE

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Selamun aleykum hocalar hayırlı akşamlar bütce 20k hazır sistem bakıyoruz yardımcı olabilirseniz seviniriz
şuan için aklımızda
https://www.gaming.gen.tr/urun/3663...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
bu var işlemciyi 5600 yapıp ssd yi 1tb yapıp devam etmek istiyoruz birde
bu var 2 si arasında gidip geldik ne dersiniz daha iyi sistemler varmı bunları almak mantıklımıdır

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Bana sorarsan 2 sistem arasında kaldıysan ben gaminggendekini özelleştirip almanı tavsiye ederim ilk olarak ana karttan bahsedersek yanlış biliyorsam düzeltsinler msı'in o anakartı gaminggendeki asusa göre daha iyi fakat ekran kartı kısmında benim tercihim her zaman asus olurdu msi da iyi fakat asus daha iyi diye düşünüyorum bu yüzden gaminggendeki ekran kartı daha mantıklı ramler benzer asıl olay bence psu ve kasa kısmında xpg genel olarak çok fazla kişi tarafından kullanılan ve içindeki psu'yla güven veren bir marka orta segmentte fakat karşı taraftaki bitfenix hakkında çok bilgim yok dünya markası doğru ama dediğim gibi bitfenix hakkında yorumum yok.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana sorarsan 2 sistem arasında kaldıysan ben gaminggendekini özelleştirip almanı tavsiye ederim ilk olarak ana karttan bahsedersek yanlış biliyorsam düzeltsinler msı'in o anakartı gaminggendeki asusa göre daha iyi fakat ekran kartı kısmında benim tercihim her zaman asus olurdu msi da iyi fakat asus daha iyi diye düşünüyorum bu yüzden gaminggendeki ekran kartı daha mantıklı ramler benzer asıl olay bence psu ve kasa kısmında xpg genel olarak çok fazla kişi tarafından kullanılan ve içindeki psu'yla güven veren bir marka orta segmentte fakat karşı taraftaki bitfenix hakkında çok bilgim yok dünya markası doğru ama dediğim gibi bitfenix hakkında yorumum yok.
çok teşekkürler hocam sağolaın

Top Bottom